Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

marți, 19 septembrie 2017

Flacarile Gemene - rolurile s-au inversat, nu va opuneti schimbarii

Sursa articol : https://daniilgaucan.wordpress.com/2017/08/16/flacarile-gemene-rolurile-s-au-inversat-nu-va-opuneti-schimbarii/

    Portalul Eclipsei (21 aug 2017)schimbă lumile noastre în moduri neașteptate și mai mult ca oricând este despre: “așteptarea neașteptatului”. Viața se schimbă în moduri la care nu ne puteam gândi cu câteva săptămâni sau zile în urmă și importante parteneriate masculin/ feminin sunt reactivate și re-încep dintr-o perspectivă diferită.
gemenii
ACESTA ESTE MOMENTUL ARMONIILOR ECHILIBRATE PE CARE LE-AM AȘTEPTAT. ACESTA ESTE UN MESAJ PENTRU TOATE FEMEILE CARE POARTĂ CODURILE SACRULUI FEMININ.

Doamnelor, acum suntem suficient de puternice pentru a arăta calea pentru omologul noștru Divinul Masculin – drumul înapoi către Acasă, drumul lor înapoi către propriile lor Inimi.
ACEST MESAJ VINE PENTRU TOATE SUFLETELE IMPLICATE ÎN PARTENERIATE SACRE – indiferent ce etichetă folosim ca să le denumim. Vă rog înțelegeți că ROLURILE s-au INVERSAT și vă rog să nu rezistați schimbării.

2016 a fost un an de curățare profundă și purificare, care a permis Femininului să se vindece, să crească, să se găsească și să se ridice la propria ei Putere, Libertate și Magie. Ea este acum pe cale de a Inspira, DEȚINE SPAȚIU ȘI VINDECĂ pe acei oameni din viața ei – care duc trăsăturile masculinului Divin și vor fi pregătiți pe măsură parcursul anului 2017 pentru a ancora tot mai multă lumină și înțelepciune în lume. Pe măsură ce Divinul Feminin a crescut în putere, ea a arătat, arată și va arăta că DA, există un alt mod de a exista în această lume – pentru cei ca noi care s-au NĂSCUT ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ DE A FI CEI CE SCHIMBĂ JOCURILE. Aceia ca noi care nu au putut niciodată să se integreze cu adevărat.
Ce s-a întâmplat în ultimii ani pentru perechile Flăcărilor Gemene își găsește un SENS MAI MARE ȘI MAI IMPORTANT, chiar acum, care este următorul.
*****
Pentru Divinul Feminin sau Războinicele Inimii, a fost nevoie să fie demontate, să aibă inima zdrobită de Puterea Iubirii Adevărate și Profunde. Ele au avut nevoie să li se dezvăluie o relație sacră cu altcineva pentru a vedea CÂT DE MULT POT SIMȚI și CÂT DE PROFUND POT IUBI.

DIVINUL MASCULIN A FĂCUT DOUĂ LUCRURI PENTRU DIVINUL FEMININ
Ei au dat femeilor întruparea codurilor sacrului feminin PUTERE, SPERANȚĂ și IUBIREA DE CARE AU AVUT NEVOIE PENTRU A GĂSI DRUMUL LOR ADEVĂRAT sau au arătat EXEMPLUL TANGIBIl AL UNUI ALT TIP DE VIAȚĂ CA FIIND POSIBIL și ADEVĂRAT. Ei au INSPIRAT.
Și apoi ei … au dispărut îNTR-UN FEL … PENTRU CĂ NOI CA ȘI SACRU FEMININ AM AVUT NEVOIE SĂ CREȘTEM PRIN PROPRIA PUTERE, SAU DARURILE NU AR FI FOST NICIODATĂ GĂSITE.

Sacrul Feminin a avut nevoie să crească pe cont propriu sau magia ei nu ar fi fost niciodată descoperită – dacă ea ar fi fost adăpostită, protejată, îngrijită, hrănită de către bărbați. Nu s-ar fi putut întâmpla pur și simplu. Nu acesta era planul. Dați-mi voie să vă întreb ceva, cum ar fi putut fi născute Războinicele fără un câmp de bătălie?

ACELE FEMEI AU AVUT NEVOIE SĂ URCE SINGURE MUNTELE PÂNĂ ÎN VÂRF, pe propriile lor picioare – să se iubească, să se accepte complet, să se respecte singure, să părăsească tot ce nu este în aliniere cu ele și … se întorc la viață și speranță singure fără nici un suport semnificativ din afară.
Prin propria lor demolare, durere, zbatere. Încet, și în timp ce își căutau adevărul despre ele, cine nu erau, cine nu vor mai fi deloc, pe cine iubesc cu adevărat, pe cine nu vor fi niciodată capabile să mai iubească acum că știu cine sunt și acum că au crescut atât de mult … încet FEMEILE CARE DUC CODURILE SACRULUI FEMININ ȘI-AU DEZVĂLUIT DARURILE.
*****
Acum Femininul sosește. EA se întoarce pe vârful muntelui, după drumul lung pe care l-a făcut. CĂLĂTORIA CĂTRE SINE PENTRU EA A AJUNS la PLATOU – progresele au fost aproape constante, creșterea minții este deja uluitoare și nivelurile de conștientizare, compasiune și iubire la care a ajuns acum sunt CHEILE pentru ca ea să înceapă să strălucească și pentru ca el să găsească drumul înapoi Acasă.

Voi știți doamnelor, voi știți dacă acele cuvinte sunt pentru voi și știți că nu este nici o coincidență. Știți cine sunteți cu adevărat și știți că a fost menit ca VOI să citiți aceste cuvinte.
Divinul Masculin a rupt adesea inima Divinului Feminin, dar a fost să fie așa. Înțelegeți că a fost să fie în felul acesta.
ÎNȚELEPCIUNEA SPIRITUALĂ TREBUIA SĂ FIE CÂȘTIGATĂ ȘI CÂȘTIGATĂ REPEDE.

Acum suntem pe cale să întruchipăm adevărata noastră putere spirituală acolo în lume – ca mame, soții, vindecători, scriitori și profesori spirituali de toate felurile. ACEASTA ESTE MOMENTUL ARMONIILOR ECHILIBRATE PENTRU CARE AM AȘTEPTAT.
ACESTA ESTE ÎNȚELESUL A TOT:
vindecarea Divinului Feminin a fost necesară pentru ca ea să se poată ridica la propria ei putere … în timp ce vindecarea Divinului Masculin este pentru ca el să-și deschidă inima către adevărata iubire și vulnerabilitate.
Vindecarea Femininului a fost pentru a crește – în timp ce vindecarea Masculinului este pentru a se preda sentimentelor lor cele mai profunde.

Pe măsură ce Femininul se vindecă și crește, strat după strat, adevăr după adevăr, rând pe rând… Masculinul îți deschide inima către ea, strat după strat, durere după durere, rând pe rând …
DIVINUL FEMININ A CRESCUT DIN CAUZA ȘI PRIN IUBIREA CE A SIMȚIT SAU EXEMPLUL PE CARE L-A VĂZUT ÎN OMOLOGUL EI, DIVINUL MASCULIN.

Și acum, EA ESTE PREGĂTITĂ DE A ARĂTA CALEA. Ea este pe poziția de a arăta că femeile pot deține spațiu pentru bărbați, îi pot iubi indiferent de ceea ce sunt capabili acei bărbați să dea înapoi pentru că EA A DEPĂȘIT ACEA VIZIUNE A IUBIRII CA ȘI UN SCHIMB PLANIFICAT. Ea nu are nevoie să primească mai întâi, pentru a da.
Inima ei este complet deschisă și ea a înțeles că imaginea completă – Misiunea, misiunea lor – El și Ea – sunt mult mai importanți decât “a fi împreună cu el”.

DOAMNELOR, nu puteți deține spațiu și iubi libere când aveți “nevoie” de iubire să vă simțiți complete. Nu. Întâi aveți nevoie de a vă Simți Complete înainte de a deține spațiul și prețui oamenii care contează foarte mult pentru voi, indiferent unde sunt ei și ce pot să dea.

Divinul Masculin nu și-a putut deschide inima către Feminin în timp ce ea nu era suficient de puternică în interiorul ei pentru a face față iubirii fără așteptări.
EA A AVUT NEVOIE SĂ SE ÎNALȚE ÎNTÂI SAU CEREA, CERȘEA IUBIRE – ȘI NU AR FI PUTUT DEȚINE SPAȚIUL ÎN ACELAȘI TIMP PENTRU CREȘTEREA MASCULINULUI.
****
Acele femei sunt pe cale de a oferi un spațiu sigur și adăpost pentru acei bărbați pentru a se reface. Un recipient plin cu răbdare, bunătate și confort oferindu-le timp și înțelegere ca ei să se deschidă la propriul lor adevăr, propria lor magie, propria lor misiune.

DIVINUL FEMININ ESTE PE CALE DE A OFERI SPAȚIU SIGUR PENTRU CA DIVINUL MASCULIN SĂ SE DESCHIDĂ CENTRULUI ȘI INIMII DE EROU SPIRITUAL.

PENTRU CĂ DESIGUR și Divinul Masculin este într-o misiune, dar pentru ei este mult mai dificil pentru a-și abandona egoul și să devină “profesor spiritual” sau o “voce a vindecării” – acest lucru nu este ceea ce se “așteaptă ca să facă” bărbații. Chiar și mai puțin decât femeile dintr-o perspectivă 3D.

Îmbrățișând adevăratul sine atunci când este vorba de a deveni o voce de conducere sau o lumină în lume, aduce și mai multe frici Masculinului pentru că este nesigur și ei nu pot ști dacă abundența va fi acolo. Ei nu știu dacă ar putea să “reușească” sau să fie “de succes” acolo așa că ei refuză ideea ca și bărbați chiar mai mult decât femeile presupuse a crea “bogăție” și “succes” în această lume 3D. Adevărul poate fi dificil de auzit de către acei bărbați care se presupune că sunt pe cale să se îmbarce în Misiunea Divină.

Acei bărbați au nevoie acum de AJUTORUL FEMEILOR CARE AU DEVENIT SUFICIENT DE PUTERNICE DE A DEȚINE SPAȚIU PENTRU EI. ÎNȚELEGEȚI CĂ LUCRURILE SE SCHIMBĂ ÎN BINE ȘI se schimbă PENTRU CĂ NOI TOȚI AVEM CERCUL NOSTRU COMPLET. Rolurile sunt inversate chiar acum și orice se poate întâmpla și se va întâmpla în zilele, săptămânile și lunile care vor urma.

EL CARE ERA EXEMPLUL, VA DEVENI STUDENTUL, EA CARE ODATĂ ERA ATÂT DE SENSIBILĂ, DEVINE ZEIȚA.
EL CARE ODATĂ S-A LUPTAT PENTRU EA ȘI I-A PERMIS SĂ FACĂ SALTURI ÎN LIBERTATE, IUBIRE ȘI ADEVĂR, VA GĂSI ACUM UN SPAȚIU SACRU CA SĂ ÎȘI ÎMPĂRTĂȘEASCĂ NEVOILE ȘI VISURILE, LIBERTATE ȘI ADEVĂR – CU EA.
EA CARE ODATĂ SE ÎNTREBA CINE ERA, A DEVENIT O REGINĂ. EA CARE ODATĂ TULBURATĂ, DEVINE ADĂPOST DE NĂDEJDE, SPAȚIU SACRU.
EL CARE ODATĂ A APRINS LUMINIȚA ÎN EA, GĂSEȘTE ACUM TEMPLUL – ÎN ACEEAȘI INIMĂ A EI.
EA CEA CARE ERA ODATĂ PIERDUTĂ, ESTE GĂSITĂ.

EL CARE A FOST ODATĂ EROUL EI … ESTE PE CALE DE A URMA CALEA EROINEI LUI.

Binecuvântări,
Sophie
Sursa Articol: https://thetwinflamejourney.com
inaloveworld.wordpress.com via

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu