Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

marți, 28 aprilie 2015

Orgasmul total- portalul femeii catre divin

Orgasmul total- portalul femeii catre divin

  Bine te-am gasit,
Intrucat la ora actuala exista foarte multa intelegere eronata in privinta sexualitatii femeii, am decis sa publicam acest articol atat de util atat femeilor cat si barbatilor. Poate asa vom realiza ca nu traim la adevaratul nostru potential sexual creator si nu constientizam de cate binecuvantari ne privam de fapt. Enjoy!
“Yoni-ul femeii este un portal catre extaz si dincolo.”
Semnificatia cuvantului “yoni” inseamna in sanscrita “spatiu sacru”(=organul genital feminin). Acest cuvant a aparut rapid in voga ca femeia sa isi recunoasca frumusetea de a fi femeie. ‘Multe femei sunt acum constiente ca nu este suficient sa obtina acelasi loc ca barbatii in societate.
Un nou inceput apare acolo unde femeile descopera ca este dreptul nostru inca de la nastere de a fi zeite, termenul de ZEITA traducandu-se prin “cea care stie cum sa descopere secretele raiului pe Pamant”.
Intelegand atributele yoni-ului, noi intelegem adevarata noastra putere. De altfel, anatomia sexuala feminina este un miracol.
Din nefericire, femeile, inca si acum, tind sa creada concluziile generate de Freud si anume ca femeile infantile au nevoie de stimulare a clitorisului in timpul sexului, in timp ce femeile mature au orgasm doar prin penetrare. El a tras aceasta concluzie, fara sa aiba la baza o cercetare stiintifica.
Mai tarziu, in timpul anilor ’50 si ’60, Masters si Johnson au demonstrat ca afirmatiile lui Freud erau eronate, si aceasta in studiile lor de laborator pe baza raspunsurilor sexuale ale femeii.
“Sexualitatea feminina este holistica si include o intreaga retea de raspunsuri ale tesuturilor, nervilor, glandelor si starilor hormonale.”
Exista 3 zone erogene pentru excitarea feminina:
  1. Clitorisul si reteaua clitoriala
  2. Punctul G
  3. Colul uterin(gura uterului)
“In adaugare la asta, exista un nerv in zona sacrala care functioneaza ca un ‘circuit’ pentru orgasmul genital.”
Aceasta retea delicata de nervi si tesut erectil este in legatura directa cu sistemul glandular si de asemenea conectat cu nervii si alte sisteme de comunicare in tot corpul.

Clitorisul este de tipul unui iceberg gigantic.

Clitorisul pe care-l vedem si atingem in afara corpului este doar o retea larga de placere orientata spre tesutul erectil.
“In clitoris sunt 3-5000 terminale nervoase orientate doar catre starile de excitatie extatice.”
Cand femeia e excitata, vaginul ei se mareste si se dilata, adaptandu-se de la sine sa primeasca lingamul iubitului sau.(In sanscrita, cuvantul “lingam” inseamna “Stalp de lumina”, simbolizand organele genitale masculine).

Punctul G detine amintiri ale placerii si ale durerii

Cand femeia este excitata, punctul G se umfla pe jumatate si devine mai sensibil decat in starea sa pasiva.
“Energetic vorbind, acest punct este conectat la uter, fiind o zona de presopunctura care detine atat durerea, cat si placerea acumulate in timpul experientelor sexuale si de nastere ale femeii.”
Cand energia este eliberata in aceasta zona, o femeie poate descoperi binecuvantarea Amritei(cunoscuta si ca ejaculare feminina).
Maestrii tantrici si taoisti au numit aceasta zona “palatul lui Yin”.
Era o incantare pentru un barbat sa bea din fantana Amritei (insemnand nectar in sanskrita si in chineza, tradus ca medicamentul florii lunii).
Sunt multe picture erotice din China Antica si Japonia care il arata pe barbatul iubit tinand o cupa sub yoniul femeii, sa cuprinda lichidul pretios, care urma sa-i asigure longevitatea.

Colul uterin, portalul zeitei

Colul uterin, este o zona ultrasenzitiva, care ofera posibilitatea femeii sa se deschida spre stari multi-orgasmice si o legatura profunda cu natura sa de zeita. 
“Yoniul are propria sa inteligenta de maestru si portalul colului uterin nu va fi relevat la adevaratul sa potential pana cand excitarea sexuala dintre femeie si barbat va fi de un calibru foarte inalt.”
Cand conditiile sunt pregatite pentru o uniune sexuala, femeia va intra in stari orgasmice care actioneaza in creier, astfel incat sa se “inchida” aspectele sale pur mentale. In aceste momente de abandon total, ea experimenteaza divinitatea. Simte zeita din ea insasi.
Un secret sexual tantric este ascuns in cervicala uniune dintre yoni si lingam:
“Cand varful lingamului saruta colul uterin in modul potrivit, o transmisie uimitoare si transmutare se intampla.”
Astfel lingamul se transforma de la cel care da, la cel care primeste si incepe sa bea ceea ce ofera amrita din uter.
De data aceasta se da nastere la ceea ce se numeste “cercul tantric”, unde barbatul si femeia devin o roata in miscare de yin si yang, uitand chiar care este femeia si barbatul. Aceasta stare de uniune este ceea ce cauta fiecare intr-o relatie sexuala, chiar daca iubitii stiu asta sau nu.

Sacrumul-declansator de orgasme

In zona sacrala sunt multe puncte de presopunctura in legatura cu sistemul glandular al creierului.
Aceste puncte sunt conectate la de asemenea la nervii craniali, spinali si genitali.
Daca cineva are stagnare in zona sacrala sau cea spinala, poate fi dificil sa atinga orgasmul. In timp ce iubitii incep sa fie implicati intr-un joc sexual, este foarte util sa se includa masajul zonei sacrale in asa fel incat sa se deschida potentialul sau orgasmic.

Orgasmul intregului corp

Cand o femeie este excitata strict local, pe si in jurul clitorisului, ea va avea un orgasm local si mai putin implinitor.
Daca excitatia ei se extinde mai adanc in reteaua clitoridiana si ea atinge erectia maxima a tuturor tesuturilor erectile ale organelor ei genitale, atat cele dinauntru, cat si cele din afara, ea va avea orgasme extatice care vor fi profund implinitoare.
Insa pentru ca portalul zeitei sa se deschida inauntru si pentru ca femeia sa experimenteze orgasmul in tot corpul, este un „protocol” de urmat.

Excitare lenta si senzuala

“Una din descoperirile despre sex este aceea ca femeia pentru a fi excitata total in zona genitala si pregatita pentru penetrarea lingamului, ea va avea nevoie de minim 20 de minute de conexiune cu tot trupul sau si atingeri.”
Aceasta se poate realiza prin gesturi tandre, masaj, imbratisare, sarutari sau alte forme de stimulare a corpului.
Aceasta descoperire este interesanta caci ia in considerare faptul ca in textele tantrice taoiste s-a declarat ca barbatul are nevoie sa-si petreaca timp excitand femeia si sa nu o penetreze pana ea nu-l implora cu lacrimi in ochi ca vrea asta. In general, o usoara, tandra si seducatoare modalitate de excitare functioneaza pentru mare parte dintre femei.
De asemenea, s-a descoperit ca cuvintele tandre pot sa excite foarte mult femeia si aceasta ca parte de trezire a potentialului sau orgasmic. Si atmosfera romantica contribuie la asta, luminile, muzica relaxanta, parfumul afrodisiac si alti senzori de activare.

Lasa sunetele sa te patrunda dincolo de controlul constiintei

Odata ce o femeie incepe aiba o stare alterata a constiintei, este foarte util ca ea sa se abandoneze in voia sunetelor si miscarilor.
Trupul femeii este asemenea unui instrument muzical devotat placerii.
“Iubitul intelept mai intai va acorda instrumentul si va incepe apoi sa cante melodia incantatoare a implinirii sexuale, cu el insusi in rol de maestru muzician.”
Arta muzicii indiene ofera o invatatura minunata in arta iubirii sexuale, unde artistul si instrumentul devin iubit si iubita, in final fuzionand catre uniune.
In adancul sau, fiecare femeie apartine completului abandon cu iubitul ei.
In culturile tantrice trecute, artele iubirii erotice erau invatate. Daca aceste arte nu ar fi fost invatate, incheiem cu modul sexual bazal, instinctual al sexualitatii, care nu ofera sansa la adevarata placere a femeii. Chiar mai rau de atat este sexualitatea inhibata datorita programelor sociale.
“In adancul sau, fiecare femeie doreste sa se abandoneze iubitului sau. Ea vrea sa piarda controlul, fiind cuprinsa de iubire in toata intimitatea fiintei sale.”
Cand ea se simte in siguranta cu barbatul ei, ea se manifesta mai liber, mai salbatic. Ea se pierde in sine insasi, imbatata in capacitatea sa extatica. In aceasta stare, ea va fi capabila sa stie tot ce dragostea erotica poate oferi, incluzand orgasme multiple in tot corpul sau.

Yoni-ul femeii este un portal catre extaz si dincolo.

“Femeile si barbatii nu pot fi cu adevarat impliniti pana nu experimenteaza splendoarea sexului implinitor.”
Osho spunea ca femeile si barbatii isi schimba partenerii datorita faptului ca acestia cauta inconstient cel mai extatic orgasm. Ne mascam dorintele in termini infloritori, dar in adancul nostru, cautarea pentru un sex implinitor este de o importanta uriasa.
Cu cat noi acasa, suntem in legatura cu capacitatea noastra orgasmica extatica, va fi mult mai usor sa ne conectam la constiinta universala. Cu cat intram in orgasmul total, cu atat natura de zeita se reveleaza.
Impartasesc acest lucru pentru ca este din proprie experienta. Cineva poate ar considera ca este un cadou unic ca am experimentat asta si ca nu o poate face oricine. Oricum, cercetarea mea cu mii de femei si citind multa literatura pe acest subiect, reveleaza faptul ca aceasta experienta este dreptul inca de la nastere, al fiecarei femei.
Revolutia sexuala nu este completa cat timp femeia nu si-a experimentat latura divina.
Autor: Mahasatva Sarita
Sursa articol: www.mytinysecrets.com
Traducere Cristiana Stanciu


Cu drag,
Echipa Life in Balance

~ articol preluat de pe http://lifeinbalance.ro/2015/01/30/orgasmul-total/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu