Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

duminică, 17 iunie 2012

Sexualitatea sacra si Inaltarea


 
A face dragoste din iubire pura, cu respect si veneratie - acest act sublim ajuta  corpul sa se inalte vibrational .
" Sexualitatea este contopire intre divinitatea din noi si schimb de informatii si de iubire la nivelul cel mai profund. Sexualitatea ne ridica vibrational! Nimeni nu a scazut vreodata din evolutie pentru ca a facut sex!
Si astfel ajungem la o alta modalitate de a iti ajuta corpul sa intre in a 5-a dimensiune.
SEXUL. De milenii s-a dus o cruciada impotriva sexului. Si nu degeaba. Pentru ca cei care au dus aceasta cruciada initial, stiau ce poate face sexul constient: poate trezi kundalini si ne poate duce mai aproape de iluminare, accesand una dintre cele mai puternice forte ale Universului: energia sexuala. Mai departe, cei care au preluat cruciada peste ani si generatii, au preluat-o din limitare spirituala, din ignoranta si din teama. A recunoaste puterea sexului de la inceputuri, ar fi insemnat sa i se atribuie femeii un rol important in evolutia umanitatii, pentru ca femeia detine magia sexului in toate structurile ei. Barbatilor care au vrut sa faca din Pamant un regat pentru puterea lor le-a fost mereu teama de  femei, pentru ca femeile aveau capacitatea de a distruge planul lor. De aceea femeilor le-a fost interzis sa faca sex pana in noaptea nuntii, de aceea femeile au fost acuzate de magie si vrajitorie sexuala si au fost arse pe rug, de aceea femeilor le-a fost mutilat corpul in anumite zone ale globului ca sa nu se poata bucura de placerea orgasmului, de aceea femeilor le-a fost indusa ideea ca sexul este datoria lor ca sotii pentru a isi satisface barbatii si a face copii, si nimic mai mult.  In felul asta, si femeile au fost manipulate, prostite si limitate.
Barbatii au adus pe Pamant si au perpetuat un mod brutal si primitiv, total pamantesc de a face sex. Nu a mai ramas nimic tandru sau sublim in acest act pentru mii de ani. S-a transformat in ceva mudar si tabu. Lumea s-a aratat scarbita de sex in ipocrizia ei dar nimeni nu si-a putut nega dorintele si chemarea, asa ca sexul a devenit bolnav, ascuns, vicios, plin de fetisuri si de practici care erau departe de adevarata natura a sexualitatii. In timp, totul s-a denaturat atat de tare incat oamenii cu greu si-au mai amintit ca au la indemana una din cele mai puternice forte ale Universului, care te poate reconecta cu Sinele tau, care te poate purta pana la Dumnezeu si inapoi, care te poate ajuta sa accesezi planuri superioare si sa te armonizezi cu partenerul tau intr-o maniera in care va spori iubirea voastra.
 
Atunci cand facem sex tandru, din iubire, cu iubire, cu respect si constient – corpul nostru se deschide complet ca un vortex, catre alte dimensiuni. In timpul sexului devenim una cu partenerul din punct de vedere energetic si ne aliniem, ne armonizam, facem schimb de informatii, ne revansam karmic, ne construim o legatura mai puternica. Toate cele 5 simturi sunt activate la maxim si ni se activeaza si altele. Chackrele noastre sunt complet functionale, fiecare celula functioneaza la potenta maxima, si energia universului curge in cascada prin noi. In timpul orgasmului, pentru o clipa ne putem decorporaliza si devenim mai receptivi la mesajele din dimensiunile superioare si la conexiunea cu sinele nostru.
Dar sa nu intelegeti ca aici vorbesc despre sexul brutal, animalic, fara sentimente. Acela nu este decat frecare de corpuri si senzatii erotice. Nu te scade vibrational, nici tu te creste. E la fel de util spiritual ca si cum ai matura.
Vorbesc de sexul dintre persoane care se iubesc sincer si care fac sex constient. Vorbesc de o forma de sex divin. Sexul nu exista doar pe Pamant. Pe Pamant doar ne manifestam fizic diferit cand facem sex. Insa la nivel spiritual este aceeasi contopire in unime. Mai sus, in dimensiunea a 5-a, folosim energia sexuala  pentru a ne uni masculinul cu femininul in fiinte androgine, pentru a ne contopi cu aspecte ale sinelui nostru si pentru a calatori in dimensiuni superioare. Aceeasi energie este folosita si pentru a crea.
 
Este o energie benefica, puternica, creatoare, si deloc rusinoasa – dar cei care citesc acestea , stiu deja asta din moment ce se pregatesc pentru a intra in a 5-a dimensiune.
Asa ca, pentru a va ancora trupurile in dimensiunile superioare, pentru a vi le  deschide energetic, pentru a vi le armoniza cu Pamantul si a le ancora in 5d, practicati sexul constient.Trebuie sa porneasca din inima, cu intentia puternica de a oferi iubire. Iar in momentul orgasmului, intentionati sa incorporati energia produsa, in loc sa o pierdeti, si dedicati acest act sacru Universului. Astfel, actul sexual capata o latura cosmica."
 
(fragment din "Cum ne pregatim pentru dimensiunea 5D"-material primit prin email-nu cunosc autorul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu