Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

duminică, 17 iunie 2012

Vindecarea ranii sexuale

MARIA MAGDALENA

prin Pamela Kribbe

© Pamela Kribbe, 2012
www.jeshua.net


.
  .
."Dragi prieteni, dragi frați și surori,
.
Sunt plină de bucuria de a fi aici, în acest loc cu voi. Inima mea se deschide cu adevărat, deoarece vă iubesc atât de mult! Eu sunt liberă acum de poverile pământești. Și vă pot vedea cu ușurință frumusețea și curajul cu care vă mișcați în viața voastră pe Pământ. Aș vrea să vă puteți vedea și voi. Deseori sunteți atât de prinși în judecarea de sine și în negarea măreției voastre. Acest lucru face dificil să primiți tot ceea ce vă este oferit. Văd că adeseori energia voastră este blocată într-un nod. Ochii voștri sunt închiși, iar voi sunteți întemnițați în propriile voastre judecăți negative. Și asta este de așteptat, deoarece voi toți vă confruntați cu acest sentiment al nevredniciei cu care v-ați născut pe Pământ. Este parte a ființării pe Pământ. De fapt, Pământul este acoperit, la nivel energetic, cu un sentiment de autonegare și judecare, sentiment care este transmis din generație în generație. Unii oameni sunt binecuvântați de a fi experimentat în copilărie sentimentul inocenței și spontaneității, ce este atât de natural vieții. Dar adeseori când v-ați încarnat pe Pământ ca ființă umană conștiința voastră a fost ușor umbrită de frica și negativitatea de aici. Sunt aici acum pentru a vă reaminti adevărata voastră natură și a vă ajuta să vă treziți în ea în viața voastră de zi cu zi. Deoarece, chiar dacă energia Pământului poate fi densă și grea, eu vă cunosc puterea sufletului vostru. Voi sunteți adevărați războinici ai luminii, chiar dacă uneori pare că ați fi uitat asta. Uneori asta mă îndurerează, mă întristează să vă văd că vă simțiți atât de pierduți. Eu mai am încă sentimente umane, după cum știți, și sunt din inimă conectată cu voi.
Astăzi aș vrea să vă spun o poveste despre ceea ce s-a întâmplat între sexe, între bărbați și femei, deoarece o mare parte din energia întunecată sau din profundul sentiment de nevrednicie are de-a face cu această poveste. Această poveste se refera la domeniul sexualității. Și, după cum știți, sexualitatea ar trebui să fie o sursă de lumină, iubire și o reală întâlnire a sufletelor. Într-o întâlnire sexuală adevărată voi sunteți deschiși din inimă. Este o experiență plină de fericire și extaz să întâlnești o persoană la acest nivel. Dar, din păcate, puțini oameni de pe Pământ pot experimenta uniunea sexuală în acest fel. Există atât de multă durere în adâncul inimii, atât la femei, cât și la bărbați în legătură cu acest subiect, si în domeniul sexualității sunteți cei mai vulnerabili ca ființe umane! Cu toții sunteți conștienți de istoria recentă, și prin recentă mă refer la ultimii patru-cinci mii de ani. În această perioadă de timp, energia feminină a fost devalorizată și umilită de către energia masculină agresivă. În femei acest fapt a cauzat o rană la un nivel foarte profund. Dar asta i-a rănit și pe bărbați, deoarece această energie masculină agresivă care a fost prezentă în toată această perioadă nu le-a permis să-și dezvolte latura lor sensibilă, feminină. A devenit, astfel, dificil pentru ei să se conecteze din inimă cu alți oameni, să-și arate emoțiile. Pe de altă parte, femeile au pierdut legătura cu sentimentul propriei valori și al propriei puteri. Ca rezultat, femeile și bărbații s-au înstrăinat unii de alții. Și domeniul sexualității, care este cel mai sacru între femei și bărbați, a fost violat. În loc de fericire, a devenit o zonă plină de durere. Acum aș vrea să fac un pas mai departe și să vă vorbesc despre acea parte a istoriei care este mai veche decât cea pe care o cunoașteți. Au fost timpuri în care femeile au deținut puterea și au exercitat-o asupra bărbaților. Femeile pot simți asta în ele însele. Chiar dacă ele au fost victime ale agresiunii masculine în mai multe vieți, ele încă mai pot simți în interiorul lor abilitatea de a manipula energia masculină. Nu vă spun asta pentru a vă face să vă simțiți vinovate sau rușinate! Vrea să ajung în miezul rănii din bărbați și din femei. Și acum vă rog să încercați să vedeți dacă simțiți în interiorul vostru rana despre care vorbesc. Este posibil să simțiți dragoste adevărată în relația cu celălalt sex? Puteți fi bărbat sau femeie fără nici o rușine sau reținere față de sexul opus?
Eu vă spun că sentimentul de nevrednicie cu care voi toți vă luptați este strâns legat de rana voastră sexuală, atât la bărbați, cât și la femei. Acum a sosit timpul să vindecați această rană! Și le cer în special femeilor să se ridice deasupra aspectelor de furie și neîncredere pe care le au față de bărbați. Voi, atât bărbații cât și femeile, ați fost atât victime cât și agresori în această lungă istorie a luptei.
Imaginați-vă împreună cu mine că sunteți în fața iubitei/iubitului vostru și, dacă nu aveți una/unul, doar imaginați-vă pe cineva în fața voastră.
Acum, în primul rând, să privim fluxul dăruirii: ce îi oferiți celeilalte persoane, ce sunteți în măsură să-i oferiți? Și priviți-vă cu atenție propriul corp în timp ce oferiți această energie. Ce simțiți în inima voastră, ce simțiți în pântecele vostru? Și dacă simțiți că fluxul dăruirii este blocat undeva, nu-l judecați, nu încercați să-l schimbați acum, doar observați-l!
Acum priviți fluxul primirii. Ce primiți de la partenerul vostru, ce sunteți capabili să primiți de la partenerul vostru, ce sunteți capabili să acceptați?
Veți vedea probabil că sunt zone din ambele fluxuri în care veți simți blocaje în interiorul vostru. Aș vrea să știți că aceste blocaje nu sunt numai blocajele voastre personale. Le-ați moștenit din istorie. Așa că nu vă judecați pentru ele. Ceea ce sunteți invitați să faceți în acest moment, este să vă vindecați această durere și făcând asta veți ajuta la vindecarea colectivă a omenirii de această durere. Sunteți cu mult mai puternici decât vă credeți a fi!
Vă invit să facem împreună un mic exercițiu de vindecare. Acum, nu vă cer să vă vindecați durerea sau blocajele pe care le simțiți în interiorul vostru. Dar vă cer să priviți la durerea și la blocajele din partenera/partenerul vostru. Faceți-o în modul cel mai simplu. Doar întrebați-vă partenera/partenerul: ce ai vrea să primești de la mine? Ce te-ar ajuta cel mai mult, ce te-ar ajuta să te împuternicești pe tine însuți în viața ta? Și dați-i ceea ce are nevoie la nivel energetic.
Aș dori să manifestați înțelegere pentru partenera/partenerul vostru, în special în a înțelege durerea specifică sexului opus. Rana sau durerea este diferită la bărbați față de femei. Bărbații   s-au înstrăinat de partea lor sensibilă, de natura lor feminină. Ei tânjesc după o conectare mult mai reală. Femeile au nevoie să se conecteze din nou cu propria lor putere și stimă de sine. Bărbații pot ajuta femeile să facă asta arătându-le acestora adevărata lor putere și frumusețe. Femeile îi pot ajuta pe bărbați iertându-i și asumându-și responsabilitatea pentru ele însele. Poate exista o interacțiune atât de frumoasă între femei și bărbați!
Deși calea spirituală este la bază o cale de auto-vindecare, acum este momentul să vă dați mâna și să construiți punți de legătură între bărbați și femei. Aceasta înseamnă o compasiune și înțelegere adevărată a unuia pentru celălalt,  prin care vă vindecați cu adevărat și pe voi înșivă. Vă ridicați deasupra vechii bătălii și permiteți din nou domeniului sexualității să devină o zonă a adevăratei bucurii și companii.
În timp ce vă luptați cu întunericul interior și cu sentimentul de nevrednicie, vă rog să luați în considerare în ce măsură aceasta este tributară rănilor voastre ca femeie sau bărbat. Fiind conștienți de acest aspect, deveniți mai înțelegători cu voi înșivă și admiteți mai multă lumină în viața voastră. Pe Noul Pământ care acum se naște, femeile și bărbații se vor alătura din nou în armonie. În mod natural energiile lor se vor completa una pe cealaltă. În această zonă a sexualității, sufletul vostru, energia voastră spirituală coboară cu adevărat pe Pământ din centrul energetic cel mai înalt către cel mai de  jos. Atunci când uniunea sexuală este de la inimă la inimă, sunteți din nou în centrul paradisului. Pentru un moment vă simțiți una cu Spiritul. În acel moment de comuniune, voi canalizați pe Pământ cea mai pură energie.  Inițial, sexualitatea a fost un dar atât de prețios. Faptul că a fost învăluită  în întuneric și într-o energie dureroasă este o povară mare pentru voi toți. Este cauza multora dintre sentimentele voastre de singurătate și disperare. În acest moment sunt însă multe semne de speranță. Bărbații și femeile într-adevăr caută să stabilească o legătură adevărată unii cu ceilalți. Aceasta este o povară grea pentru voi toți, dar și o mare posibilitate de vindecare.
Vă invit din nou să vă vedeți pe voi înșivă așa cum vă văd eu de pe această parte a vălului. Vă cer ca acum să fiți una cu mine și să vă priviți prin ochii mei. Vă puteți vedea ce suflete frumoase și curajoase sunteți? Nu este nimic în neregulă cu voi! Nimic! Voi sunteți ființe perfecte! Aș dori să acceptați de la mine acest fapt."
.suuuu

.Traducerea: Poka Monica
-sursa Newsletter 17 iunie Terapie prin Iubire
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu