Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

miercuri, 13 mai 2015

Căsătorește-te cu cel mai bun prieten, îndrăgostește-te de cel care te face să râzi și îți spune că poți.


large (6)

Perechea ta există undeva în lume, probabil vorbești cu ea în acest moment și nu crezi că poate exista orice altceva sau încă n-ai întâlnit-o pentru că nu este momentul potrivit. Consider că o despărțire te face să înțelegi dacă merita tot sacrificiul și era adevărată iubire sau era o dulce iluzie. De multe ori ne complicăm viața, închidem clipa de azi în promisiuni și nu trăim momentul; de multe ori ne facem planuri și credem că poate există un pentru totdeauna și apoi ne trezim cu sufletul gol.

Iubiți nebunește, fără explicații, fără pretenții! Iubiți omul în brațele căruia vă simțiți în siguranță, cel care vă trezește cu un sărut și nu considera tandrețea o slăbiciune. Fiecare femeie a dus dorul unui om blând și atent. Ca femeie, întotdeauna mi-am dorit mici gesturi și a trebuit să mă mulțumesc cu promisiuni sau explicații de care nu aveam nevoie. Când iubești, dovedești. Când nu iubești, găsești o mie de scuze și motive pentru a explica lipsa ta de interes. Un bărbat îndrăgostit este fermecător și minunat! Când un bărbat iubește cu adevărat o femeie, recunoști dragostea în privirea lui. 

Ca femeie nu cauți un bărbat perfect, îți dorești un om cu care ai lucruri în comun, cu care poți sta de vorbă și care te ascultă; nu cauți imposibilul, îți dorești doar susținere și sinceritate! Omul care n-are timp pentru gesturi mici, nu-ți va înțelege niciodată dorința de a fi iubită! Nu-ți va înțelege dorința de a pleca în lume împreună, dorința de a vă plimba prin viață mână de mână! Dacă n-ai timp pentru omul de lângă tine, vei risca să-l pierzi! În timp ce tu vei vorbi pentru a căuta scuze, vei pierde un om care te-a iubit cu adevărat! N-am nevoie de banii lui atâta timp cât el vrea să lupte cu mine, atâta timp cât fiecare dintre noi are un vis și vrea să ajungă cât mai sus! Nu caut omul perfect dar iubesc ambiția într-un bărbat. Să știm că ne putem baza unul pe celalalt. Este suficient. 

Căsătorește-te cu cel mai bun prieten, îndrăgostește-te de cel care te face să râzi și îți spune că poți.

sursă poză: http://weheartit.com/entry/group/3686451

Sursa articol: http://eusuntfemeie.com/2015/03/27/casatoreste-te-cu-cel-mai-bun-prieten-indragosteste-te-de-cel-care-te-face-sa-razi-si-iti-spune-ca-poti/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu