Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

luni, 11 iunie 2012

Despre rolul Femeii pe Pamant si recuperarea sacrului feminin



“In Creatie sunt doua specii de baza: specia Spirituala, care poseda capacitatea de a voi, si specia Substantiala sau Esentiala, care nu poseda capacitatea de a voi. Specia spirituala prelucreaza energia si formele, dindu-le aspecte noi, pe cind cea substantiala transmite energia si da forme. Specia substantiala,prin felul de a fi pasiv, primitor,primeste si transmite forta din Lumina catre specia spirituala,mai activa,care executa.De exemplu, fiintele naturii (elementalii), constituie forte motrice care dau nastere mediului nostru (pomi,peisaje ,animale, vremea) si il anima,oferindu-ne noua, spiritelor, un loc unde putem trai si unde ne putem maturiza.
Deoarece este cea mai apropiata de Lumina si primeste Lumina, specia substantiala devine mereu forta care Decide, iar cea spirituala ramine mereu forta executanta. Prin aceasta nu trebuie inteles ca fortele spirituale nu decid sau ca cele substantiale nu executa. Cele spirituale decid prin exercitarea vointei libere,iar cele substantiale executa prin transmiterea fortei.

 Pentru spiritele umane, sexul feminin este partea care poarta substantialitate , aceasta din urma lipsindu-i sexului masculin. Acest fapt pozitioneaza sexul feminin ca sexul mai puternic, sexul care decide, iar pe cel masculin ca fiind cel executant, prin comparatie. Cu toate acestea, in manifestarea lor, ele sunt egale,producind un echilibru. Sexul feminin functioneaza ca forta care trage masculinul,precum si aceasta parte a Creatiei in sus,prin imboldul dat spre innobilare,iar sexul masculin functioneaza precum o ancora pentru sexul feminin ,pentru ca aceasta sa se poata manifesta si aici in materialitate. Sexul feminin transmite forta pe care cel masculin o foloseste in activitatile sale. Ele nu pot functiona in izolare. Ceea ce este necesar aici este nazuinta ambelor parti,cea masculina si cea feminina, in conformitate cu natura lor. Aceasta nazuinta va produce o unire a vibratiilor, a energiilor.O unire a Femininului cu Masculinul, in Spiritual, acolo unde are loc cu adevarat sexul.Feminitatea si Barbatia sunt exprimarea sexelor la nivelul uman, dar Femininul si Masculinul se afla in intreaga Creatie. Atractia dintre femeie si barbat este o consecinta a legii care duce spre completare,spre implinire, spre evolutia speciei.  Acesta e un element important intre oamenii de pe Pamint.Aceasta atractie  avind caracteristici complementare permite un schimb care duce spre maturizarea ambelor parti.”
(Lawrence Chukwudi Nwabudike,”Ce rol joaca sexul in viata noastra?”  dupa “In Lumina Adevarului,Mesaj Graal” de Abd –Ru-Shin)

" Cea mai sfinta menire a femeii se afla sus, in Spiritual,si nu casatoria si
procreatia. Casatoria si fericirea materna,considerate in mod eronat ca cel mai inalt tel al femeii pe Pamint,au radacini numai in materia densa (Animistic),in timp ce Feminitatea se afla in intreaga Creatie. Afundindu-se si pierzindu-se in materia densa,femeia acestui Pamint nu s-a putut dezvolta asa cum trebuie. In timp , a devenit o femela,in general cu rol de sclava sexuala si pentru a procrea.Astfel femeia si-a pierdut increderea in sine si in propria menire,aducind chiar multa confuzie in lumea material densa,pentru ca nu ii apartine. 
 Cea mai inalta menire din viata femeii pe Pamint este innobilarea mediului ei si mentinerea unui flux continuu de radiatii din Lumina pe care numai femeia,prin finetea Intuitiei,o poate mijloci. Innobilarea inseamna inaltarea spre Lumina si este o lege a spiritului. De aceea,insasi existenta femeii autentice este suficienta pentru a asigura Inaltarea,Innobilarea si continua puritate a intregii Creatii. Dar femeia se situeaza spiritual pe cel mai inalt loc numai daca ea a devenit cu adevarat constienta de feminitatea ei.Femeia formeaza ancorarea barbatului cu Lumina,sprijinul de care acesta are nevoie pentru activitatea lui in Creatie. Barbatul sta in Creatie orientat spre exterior,gata de lupta,in timp ce Femeia, acoperindu-i spatele,mentine legatura cu Lumina si formeaza astfel nucleul,izvorul de forta si tarie. Astfel in Creatie femeia este purtatoarea celei mai inalte meniri: innobilarea a tot ce se afla in jurul ei, prin simpla ei existenta. Aceasta este femeia nobila voita de Dumnezeu. De aceea ,barbatu-le,felul a ceea ce simti intuitiv pentru femeie va deveni pentru tine Poarta spre Lumina,drumul tau spre implinire.Sa nu uiti niciodata aceasta!"
( “In Lumina Adevarului,Mesaj Graal” de Abd –Ru-Shin)

Iisus: “Respectati Femeia pentru ca ea este Mama Universala.Intregul adevar al Creatiei se afla in EA.Ea este temeiul a tot ce este bun,blind si frumos. Sprijiniti-le pe femei caci Iubirea unei femei il innobileaza pe barbat si inmoaie bruta din el. Tot ce faceti pentru femei, faceti pentru Dumnezeul vostru.”


Esenta feminina este forta vitala a Iubirii. Ea este magica si mistica, puternica si dulce. Feminitatea este sacra deoarece ea este spiritualitate si este Iubire. Pentru ca dorintele  profunde ale inimii noaste sa fie implinite, este necesar sa ne deschidem catre feminitatea noastra sacra. Esenta feminina reprezinta pentru inima frumusete si bucurie, compasiune si grija. Esenta feminina sacra promoveaza pacea si seninatatea. Atunci cind o femeie isi recupereaza eul feminin sacru, are loc o renastere din care se ridica o femeie plina de vraja si farmec, de magnetism si de atractie contagioasa. Si asa este ! Invataturile Femininului Divin reprezinta Extazul si Unimea, dreptul prin nastere al fiecarei Femei si dreptul la maiestrie si Intelepciune, care vor permite fiecarei femei sa-si exprime Extazul si Bucuria intr-o relatie, care va reprezenta Unirea Sacra, o expresie a intelepciunii spirituale si a Iubirii Neconditionate!

“Sufletul este adevarata fiinta launtrica.Sufletul barbatului tinde spre actiune exterioara, in timp ce
femeia este introvertita. Sufletul barbatului cauta cresterea, dezvoltarea lucrurilor, in timp e sufletul femeii este conservator. Barbatul se avinta spre creativitate, femeia cauta valoarea practica a
lucrurilor, nu pentru ca nu este creativa, ci fiindca intotdeauna se intreaba:”la ce bun?”. Barbatul actioneaza pe baza ideilor, femeia pe baza intuitiilor.In sufletul femeii si a barbatului sunt nuante care ii fac complementari,care s-ar imbina perfect intr-o fiinta Unica ce are actiune si introspectie, crestere si ocrotire, impulsul si protejarea lui,creativitate si folos practic, idei sprijinite de intuitie  in acelasi timp.Femeia  si barbatul nu in competitie ci in unitate si comuniune.”

Femeia este elementul pasiv,magnetic, care isi manifesta preferinta si are,de la Divinitate, dreptul de a alege.
Femininul Divin este Initiator. Femeia aduce cunostinte spirituale si energie in lume, si apoi le ofera barbatilor, care actioneaza pe baza lor si le da forma.
 Barbatul este elementul activ, electric, barbatul este cel care  actioneaza.

Pentru echilibrarea relatiilor ancestrale, femeia si barbatul e necesar sa-si ofere unul altuia respect si apreciere!

Dar, din pacate, privind în jur vedem o  femeie cu un comportament confecţionat, cu o atitudine masculină, dornică să fie cît mai egală cu bărbatul în ierarhia socială, sa-l conduca sau sa-l domine.
Aceasta se intimpla deoarece,de-a lungul timpului, Femeia  a uitat cine este......

In civilizatiile vechi se vorbeste despre Initieri feminine. Aceasta initiere este de fapt cucerirea propriului suflet.Valabil si pentru barbat. Drumurile sunt specifice si diferite. Miturile si basmele universale reflecta de fapt sufletul femeii respectiv sufletul barbatului, redau arhetipurile universale.
 Pentru barbat:povestea lui Hercule si cele 12 munci.(curajul)
Povestea Persefonei este mitul femeii si cucerirea propriului ei suflet.(iubirea neconditionata, puterea) Persefona nu este rapita de Hades in abis, ci ea coboara inspre suflet, spre interiorizare si initierea ei.Cind Persefona se reintoarce in lume si o imbratiseaza pe Mama sa, in acel moment tinara nepriceputa a devenit o Femeie Adevarata! Nu mai concureaza cu barbatul, ea stie cine este!

Sufletul femeii se poate defini prin Viata,Energie,Dragoste si Intelepciune.Femeia adevarata da nastere, impulsioneaza, inspira. Femeia este Dragoste. Barbatul include dragostea in viata sa,Femeia face din dragoste viata sa proprie.Daca dragostea se trezeste la femeie devenind una cu sufletul ei , atunci ea capata o mare forta unificatoare, este focul vetrei, focul din centrul templului. Dragostea ei inseamna o mare generozitate. Dragostea ei este capacitatea  de a percepe frumusetea, armonia, este intelepciune cu o minte practica si ordonata si un discernamint ce ii este caracteristic.Femeia dispune de o mare putere: Intuitia. Femeia gindeste simtind, anticipeaza lucrurile,le presimte cu o mare abilitate. In aceasta consta Intelepciunea ei: Femeia pur si simplu Stie.” (“Sufletul femeii” - Delia Steinberg,Noua Acropola):
“Femeia este un alchimist al Universului, are piatra filosofală… tot ce trebuie să facă este să-şi trezească sufletul şi să folosească acea putere ascunsă. Forţa feminină, acea energie colosală, misterioasă, o însoţeşte oriunde s-ar duce şi orice ar face. Are puterea de a încînta, de a seduce. Fiecare femeie s-a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal şi de aceea o femeie nu trebuie să înceteze, în nici o împrejurare, să fie Femeie. “
 „Femeia îngenunchează marile personalităţi masculine, Ea răstoarnă tronurile, Ea opreşte anii... iar cînd apare Una, Ea pune în impas întreaga lume… Cînd iubeşte cu adevarat, este implacabilă.
Dar deocamdata Femeia este rară... Adevărata Femeie, cea care vine din noaptea Timpului, Femeia care ne-a fost dată de Divin, aparţine în întregime de un univers diferit de cel al bărbatului. Ea luminează cealaltă extremitate a Creaţiei. Ea cunoaşte secretul apelor, al pietrelor, al plantelor şi al animalelor. Ea se uită fix la soare şi vede clar în noapte...Ea este magiciana albă... Cînd Ea se dăruieşte Lui, într-un moment sacru, îi deschide prin calda obscuritate a pîntecelui ei poarta către o altă lume. Ea este izvorul virtuţilor: dorinţa pe care Ea o inspiră consumă excitarea. Scufundarea în Ea redă castitatea. Ea readuce bărbatul în copilăria lui. Ea este cea care îl restituie pe barbat indatoririlor sale. Femeia adevărată este cea care face din bărbat mai mult decît este. Ea este suficientă pentru ca el să existe în plenitudine.
Bărbatul trebuie să treacă prin ea pentru a ajunge la fiinţa sa adevărată, şi chiar dacă el a ales alte asceze, o va întîlni din nou sub forme simbolice.
Descoperirea Femeii Adevărate este o graţie. Unirea cu Ea cere bunăvoinţa lui Dumnezeu… Acele întîlniri stranii! .... Bărbatul favorizat care o vede începe să tremure de dorinţă şi de teamă. Apoi totul se va transforma, iar el va înceta să se mai joace cu el însuşi” (Louis Pauwels - Conferinţă imaginară: „Femeia este rară”)
“Cel mai delicios “instrument” de contact cu Fericirea Infinita este Femeia, atunci cind Ea este adorata cu Arta. Femeia Adevarata, cea pe deplin responsabila si increzatoare in fortele proprii, este capabila sa genereze cea mai aleasa armonie, pentru a-i oferi barbatului care o iubeste  accesul la fericiri Divine”
Cert este că bărbatul trebuie să treacă prin Femeie pentru a ajunge la fiinţa sa adevărată. Femeia este adevărata iniţiatoare a bărbatului, calea sa către Sine.
Femeia trebuie însă să se desăvîrşească, deoarece prin desăvîrşirea sa, va produce desăvîrşirea acestei lumi. Prin transformarea ei conştientă se va produce transformarea inconştientă a acestei lumi. Adevărata natură a femeii este Iubirea, Legea fundamentală a Universului. Ea se poate regăsi astfel, iubind necondiţionat, dăruind lumină şi pe sine. Femeia naşte Universuri cînd se lasă purtată de energia ce i-a fost dăruită.” (www.artadeatrai.ro-“Femeia”)

Un comentariu:

  1. Buna ziua, sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, sa despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am facut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care sa ma ajute sa arunc o vraja care sa-l aduca înapoi, dar eu sunt tipul care niciodata nu credea în vraja, nu aveam de ales decât sa încerc, mi-a trimis po?ta de vraja ?i mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja ?i în mod surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am raspuns la telefon ?i tot ce mi-a spus a fost ca a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i am mers la el, a?a am început sa traim împreuna din fericire din nou. De atunci, am promis ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor pentru o astfel de persoana, referindu-ma la singurul vrajitor real ?i puternic care ma ajutat cu propria mea problema. email: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-l trimite?i prin e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp+2348069032895
    1) vraji vraji
    2) vraji pierdute
    3) Vrajile divor?ului
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vraji de rupere
    7) Înlatura?i un iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau / vraja de loterie
    9) doresc sa-?i satisfaca iubitul
    Contacta?i acest mare om daca ave?i o problema pentru o solu?ie durabila
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere