Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

sâmbătă, 17 august 2013

Flacarile gemene sau Suflet Geaman

Ca barbati si femei , voi va incarnati cu o atractie magnetica pentru Flacara voastra Geamana – cealalta parte a fiintei voastre. La inceput cand Dumnezeu a decis sa creeze mai mult, el/ea a emis o raza de lumina. Acea raza de lumina s-a separat si s-a transformat in doua frecvente distincte. A devenit ca doua fiinte, cu doua polaritati, si cu doua directii. Ele s-au distantat una de cealalta – inaintand prin stele, prin galaxii, prin alte planete. Fiecare bucurandu-se de arta cunoasterii separat. Fiecare experimentand viata in mod diferit.

     Aceasta separare a fost foarte importanta pentru planul cosmic. La ce a fost bun pentru Dumnezeu sa experimenteze acest lucru? Ar fi fost o infrangere de sine mai inalta. Astfel universul s-a largit si aspectele masculine si feminine ale lui Dumnezeu  s-au indepartat unul de celalalt, creand o distanta din ce in ce mai mare intre inimile lor (pentru ca a fost O Singurã Inima). De multe ori de-a lungul vietilor si incarnarilor, flacarile gemene isi vor onora inimile doar pentru putin timp. Conectarea inimii era intensa si deseori traumatica. De multe ori prin moarte sau in mod deliberat, ele au fost separate din nou foarte rapid.
     Inima voastra a fost mai tot timpul trista. Nu a fost implinita cu acel ceva atat de dorit si  amintit ca ar fi dragoste adevarata. Acum inaintati unul catre celalalt pentru ca pulsul magnetic al Aceleiasi Inimi va apropie din ce in ce mai mult. Acest puls magnetic va însoteste intr-un loc de reamintire si reconectare cu aceasta uniune divina, dar mai intai trebuie sa va reconectati cu Inima Unica (One Heart) din sinele vostru.
    Sunteti multi care aveti relatii si sunteti casatoriti, dar exista totusi o mare distanta intre voi. Exista o mare greseala in interiorul casatoriilor/ relatiilor. Fiecare asteapta ca celalalt sa-i indeplineasca rugamintile, nevoile, visurile, si dorintele. Partenerul nu stie de aceste contracte tacute si nu-si aduce aminte sa fi semnat un astfel de document. Acest lucru creeaza neintelegere pentru ca ei nu si-au citit reciproc dorintele, mintile si viitorul. Aceasta mare ruptura este creata sub forma unei greseli care patrund in interiorul Inimii Unice. Sirul de greseli se aliniaza cu o mare forta magnetica care va indeparteaza din ce in ce mai mult inima de la  Eterna Unime. Multi oameni au case frumoase, masini frumoase, locuri de munca bune, totusi ei traiesc separat in cadrul aceluiasi spatiu la o mare distanta de inimile lor.
     A sosit vremea pentru toti barbatii si pentru toate femeile care traiesc pe pamant sa auda chemarea inimii. Aveti sentimente interioare golite de iubire. V -ati resemnat sa traiti fara ele. Ati optat pentru putin intr-o relatie, pentru putin intr-o casatorie. V-ati inabusit dorintele, deconectandu- va de la acel ceva de care aveti atata nevoie. Credeti ca nevoia vine sub forma unei alte persoane, dar voi nu doriti cu adevarat o alta persoana, ci Dumnezeul din interiorul acelei persoane. Acesta este singurul lucru care va stinge setea din suflet si inima.
     Voi toti v-ati lasat prinsi in ce se afla in exteriorul relatiilor umane. Va scoateti reciproc in evidenta esecurile, greselile si slabiciunile. Ati permis separarea, pentru ca a fost mai usor, nu a durut asa de mult daca v- ati redus intensitatea inimii.
     Motivul pentru care multi dintre voi nu vedeti dorinta inimii voastre si reflectia ei in viata voastra este pentru ca nu vedeti aceste lucruri in voi insiva. Pana cand nu va veti expune pe deplin in oglinda sufletului vostru (a inimii voastre), nu va puteti expune in oglinda sufletului sau inimii celeilalte persoane. Voi in continuare sariti peste personalitatea voastra, peste propria voastra calitate umana si a propriul vostru intuneric. Nu se va intampla, pana cand nu veti trece prin labirintul fiintei umane, ca in final sa va puteti imbraca inima lui Dumnezeu care sta in fata voastra, ca Flacara  voastra Geamana.
     Multi dintre voi sunteti prinsi in relatii  in care  va mintiti singuri. La fel cum au procedat surorile Cenusaresei incercati sa potriviti ceva ce nu se potriveste. Incercati neincetat sa va va potriviti papucul de sticla – prin a obliga piciorul si inima, incercand sa-l potriviti. Minciuna este atat de dureroasa  incat va stoarce chiar si viata din voi. Incetati sa va mai mintiti. Daca nu se potriveste – atunci nu se potriveste. Fiti onesti, corecti, precum si onorabili.
      Flacara voastra geamana, si sufletul pereche va veni, dar sunteti pregatiti? Asemenea unei mirese in ziua  nuntii ei, veti fi in pijamale temandu-va sa raspundeti la usa, temandu-va sa fiti vazuti cu bigudiuri in cap si fara machiaj la lumina diminetii? Cel/Cea care vine in inima voastra  nu va va vedea ridurile, sau defectele si nici parul grizonat. El/Ea va vedea doar lumina voastra – este tot ce vede acea persoana. Va puteti aranja timp de 100 de ani, dar pana nu veti aplica acea spalare interioara, nu veti realiza nimic bun. La exterior nu sunteti decat o iluzie care se schimba de la zi la zi, de la coafura la coafura, de la  imbracaminte la imbracaminte, nimic mai mult.
      Voi toti veti fi cu jumatatea voastra cand rasare mileniul. Desigur multi dintre voi il veti scurta ca minute. Veti inainta ca o pereche, ca doua fete ale lui Dumnezeu care intr-un final, se intorc acasa unul prin celalalt. Rasuflati usurati ca lucrarea s-a terminat, dar lucrarea abia a inceput!!

text de Gillian MacBeth-Louthan (traducere Malvina Csabai)- sursa Newsletter Ed.ForYou


4 comentarii:

  1. Frumos, dar se întâmplă relativ rar întâlnirea cu flacăra geamănă. Cel mai adesea, este vorba de relații între membrii familiei de suflet extinse (și apar confuzii) - http://www.proxima-mundi.ro/articole/flacarile-gemene

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, multumesc de comentariu/precizare.
    Exista si pe acest blog articolul indicat, recunostinta pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc fiinta frumoasa!Un articol minunat care(ca si altele) imi este de mare folos.
    Multumesc si celor care au contribuit la realizarea acestui material.
    Va imbratisez cu drag!
    Iubire & Lumina! 💖

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună telespectatori, nu prea știu să-i mulțumesc suficient Lordului Zakuza pentru ceea ce mi-a făcut. Sotia mea m-a ignorat si m-am intors la fostul sau iubit in ultimele 4 luni. Dacă nu ar fi fost pentru intervenția Domnului Zakuza, nu aș fi primit înapoi soția mea. Vraja puternică a readus-o pe soția mea în 24 de ore. Există cineva acolo care trebuie să se întoarcă la el sau la iubitul ei înapoi? Apoi, vă sugerez să vă contactați acum cu Lord Zakuza prin intermediul liniei sale WhatsApp de pe +1 740-573-9483 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze domnule.

    RăspundețiȘtergere