Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

duminică, 10 mai 2020

Femeia Zeita
Femeia-Zeita nu reprezinta altceva decat intruparea divinului intr-un trup de femeie.

Zeita are un simt echilibrat de discernamant si actioneaza cu integritate ; poseda un nucleu indestructibil de pace interioara.

Zeita emana o energie de o intensa frumusete , dragoste si gingasie , care ii atrage pe cei din jur asemeni unui magnet.

Poate ca Femeia Zeita a fost Razboinica odata , insa ranile ei sunt acum vindecate .Ea s-a eliberat de manie , durere, teama , vinovatie si aroganta.A dat uitarii sentimentul de a fi tradata sau abandonata.Ea a inlocuit toate acestea cu un registru emotional de o extrema sensibilitate , cuprinzand bucuria si afectiunea pentru ceilalti. Si-a transformat credintele , atitudinile si gandurile limitate intr-o ingaduinta afectoasa fata de orice fiinta umana , asa cum este ea in realitate.

Femeia Zeita nu are nevoie sa schimbe pe nimeni , pentru ca ea intrevede divinul in tot ceea ce exista.Intelege ca orice atac este pornit dintr-un impuls al fricii.

Ea isi aminteste ce este teama , dar stie sa o neutralizeze prin revarsarea ei nelimitata de iubire.
[…]Zeita a lasat deoparte tot ceea ce nu tine de divin.Ea se bucura de feminitatea ei si si-o exprima cu curaj.Ea descopera ca este cu adevarat usor sa lucrezi sau sa convietuiesti atat cu femeile cat si cu barbatii.

Zeita a lasat in urma acumularea negativa a sentimentelor de tradare si abandonare si radiaza din plin energia increderii.In asa fel incat ceilalti isi lasa jos garda, iar ea regaseste in ei increderea si sinceritatea lor profunda.

Zeita ii trateaza pe ceilalti cu intelegere si bunatate.Cu toate acestea, ea are simtul discernamantului si stie cand este cazul sa isi marcheze hotarele.Ea rosteste adevarul din inima, cu respect, tinand seama de sentimentele celor din jur.

Zeita este purtatoarea unei energii speciale, o vibratie inalta si rapida in campul ei electromagnetic.
Ea si-a creat in trup un mediu care atrage energii rafinate si delicate.Corpul ei a devenit o antena care capteaza energiile celeste de simpatie si de fericire, pentru a le retransmite apoi in toate directiile.

In conformitate cu timpul divin , desigur ca ea va atrage catre sine un Zeu care o va onora ca pe o Zeita.

   ~ Alina Dospinescu Psiholog, Life Coach acreditat si Specialist in Academia Femeilor, artafeminitatii.com

suras foto si articol:  facebook Arta Feminitatii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu