Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

vineri, 12 iunie 2015

O femeie are nevoie de grijă și de siguranță.

doi24

Oricare femeie poate iubi dar nu toate femeile își vor arăta dragostea. Ele doresc să fie reciprocă iubirea și ea să nu însemne doar cuvinte. O femeie caută un bărbat responsabil în dragoste care să nu fie indiferent, care să ajute când trebuie și să fie pe poziții, tot când trebuie. Femeia poate rezolva lucrurile singură, dar pentru asta și există bărbatul într-o relație, să cedeze lui rolul de om protector, de susținător, de bărbat puternic. De asta multe relații se termină înainte să înceapă, pentru că ambii nu își cunosc bine rolurile și ambii încearcă să pară ceea ce nu sunt. Femeile nu-și doresc bărbați puternici sau bogați, astea sunt excepții care transformă femeia într-un căutător de comori. În realitate orice femeie vrea omul ei, frumosul ei, așa cum este el, bărbatul care să știe niște răspunsuri potrivite și care poate să o facă fericită.

O femeie are nevoie de grijă și siguranță. Are nevoie de încredere. De certitudinea că omul de alături nu este moale și indecis. Că el nu va pleca la prima problemă. Așa că înainte să-i critici felul ei de a fi, vezi dacă ești corect. Dacă alături de tine se simte împlinită. Dacă nu e așa, rezolvă asta cu atitudine și fapte. Sunt lucruri simple de care se lovesc mulți bărbați, pentru că se consideră puternici și iau lucruri mai de grijă drept momente care nu îi fac bărbați. Puterea unui bărbat alături de o femeie însă e altceva, e felul în care poți să-i oferi siguranța zilei de azi și de mâine, e responsabilitatea de a nu înșela, de a fi acolo, cald și bun. Firește că alături de așa bărbat va fi și o femeie pe măsură, pentru că bărbații deștepți și corecți aleg deștept. Ei aleg o femeie pentru toată viața.

Dacă ești cu o femeie, fii firesc. Fii omul alături de care să se simtă împlinită. Dă-i motive să fie fericită. Motive simple, gesturi mici, cuvinte frumoase, atitudine. Nu te lăsa călcat în picioare de ea și de cuvintele ei, pentru că așa va fi întotdeauna apoi. Nu refuza o discuție serioasă sau una de suflet, pentru că veți pune tăcere între voi iar tăcerea e ucigătoare. Nu fi indiferent pentru că indiferența desparte. Nu lăsa doar tu să fii implicat, pentru că a fi unu într-o relație înseamnă jumătate de fericire. Susține-o, fă-o să fie încrezută de acest moment și de momentele care vor veni. Și cel mai important, să știi când să o dezbraci și când să o îmbraci mai cald. Și niciodată să nu lași doar una din părți să fie.
O femeie are nevoie de grijă și de siguranță. Așa că înainte să-i dezbraci rochia, învață-te să-i îmbraci paltonul. 


Sursa articol:  http://devorbacutine.eu/oo-ffemeie-are-nevoie-de-grija-si-de-siguranta-asa-ca-inainte-sa-i-dezbraci-rochia-invata-te-sa-i-imbraci-paltonul/
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu