Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

joi, 12 iunie 2014

Femeia- un eseu de Daniel Roxin

Femeia – un eseu de Daniel Roxin
Ca să îi poți descoperi conturul, lasă-ți mâna să alunece în jurul fiecărei vibrații ce erupe din corpul ei plin de dorință. Modeleaz-o în mii de forme, îmbracă-te cu ea, traversează-i fiecare por până ce nimic nu îți va mai părea străin. Fă o hartă a tuturor culmilor pe care le-a atins ca să știi drumul către cele mai înfiorate îmbrățișări. Și nu uita să o duci pe poteci noi cu fiecare expediție pe care o veți face împreună.
Ca să îi poți simți emoțiile, fă-te țărm în jurul ei. Primește-i valurile cu rezistența pe care ți-o dă stânca crescută în tine. Arată-i că poți să faci față oricărei furtuni și va deveni atât de calmă încât îți vei putea vedea în ea trecutul, prezentul și viitorul.
femeia 2Ca să îi experimentezi focul interior, trebuie să fii pregătit pentru alchimia pe care femeia trezită o aduce ca dar de nuntă. Dacă nu ți-e frică de puterea ce arde în ochii ei, de jarul în care vrea să-ți consume micimile sufletești, dacă vrei să fii eroul căruia să-i dea torța propriei vieți, atunci transformă-te în aur pur, sub mâna ei fierbinte, și străluciți împreună în întunericul ignoranței din jur.
Ca să îi auzi lumea interioară, acoperă-ți timpanele cu văluri de tăcere și pătrunde în spațiul fără cuvinte din inima ei. Vezi-i părul despletit unduindu-se ca un curcubeu în inima ta și, din octavă în octavă, construiți poduri peste care să împletiți sunetul primordial.
Ca să înțelegi cine e EA cu adevărat, ridică-ți privirea până la începutul tuturor lucrurilor căci în EA vei găsi matricea din care s-a născut, cândva, totul. Ea este dătătoarea de viață, poarta dintre lumi, păstrătoarea tainelor existenței.
Dacă pricepi cine este EA cu adevărat, așează-te cu adorație la picioarele sale și iubește-o până la sfârșitul vremurilor și dincolo de aceasta!…
Daniel Roxin
 
Sursa : http://frecventa-sufletului.ro/2014/03/08/femeia-un-eseu-de-daniel-roxin/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu