Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

miercuri, 9 decembrie 2015

Cand crezi in barbatul din viata ta



Cand crezi in barbatul din viata ta… 
 
Cand crezi in barbatul din viata ta, celulele corpului tau fac ochi mari, danseaza, fac giumbuslucuri si apoi se imbratiseaza… apar fluturasi in stomac si idei marete, incepi sa gandesti “OUT of the box”… apare o stralucire pe chipul tau care se aseamana cu stralucirea pe care o ai atunci cand te priveste soarele si tu il lasi, fara sa te mai ascunzi in spatele ochelarilor.

Cand crezi in barbatul tau, te uiti in oglinda si fiecare pistrui, alunita sau rid capata sens, stii ca spune ceva despre tine, stii ca e acolo pentru tine si nu ca sa te faca mai putin… cand crezi in el, te uiti in oglinda si te vezi frumoasa chiar si ciufulita, iar fiecare carliont devine motivul pentru care el incepe sa se joace cu tine.

Cand crezi in barbatul din viata ta, te uiti in ochii lui si il vezi… il vezi pe dinantru si vei vrea sa iti umpli viata cu povestea lui nespusa, vei vrea sa fii acolo pentru el si sa ii oferi zambetele tale.
Cand crezi in barbatul din viata ta, e bine sa lasi unele lucruri neintelese si sa te bucuri de momentele cand te faci ghemotoc in bratele lui si in sfarsit taci, faci liniste ca sa ii asculti inima.

Cand crezi in barbatul tau, iti cresc aripi si usor incepi sa zbori. Esti mai libera, mai fericita, vei refuza sa mai fii doar buna si vei deveni extraordinara, vei vrea sa faci din viata ta o capodopera, vei indrazni sa deschizi usa catre necunoscut.

Cand crezi, gandul cu “dar daca” nu mai are ce cauta in viata ta. Pur si simplu vei face un pas mare, catre nou, catre mai mult. E ca si cum te-ai arunca in gol stiind ca vei cadea in bratele lui.
Cand crezi in el, viata este vie, are gust, pulseaza si miroase a proaspat la orice ora. Indraznesti sa iubesti ca in povesti si sa iti pictezi viata asa cum ti-ai dorit-o… iar fiecare etapa are culoarea ei.
Cand crezi… se produc acele minuni care apar “de nicaieri” si incepi sa dansezi pe muzica vietii… in doi.


sursa articol : http://beautyeffect.ro/cand-crezi-in-barbatul-din-viata-ta/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu