Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

miercuri, 13 mai 2020

Exista Barbati





"Da, mai exista bărbați pentru care momentele de seară în care femeia își lasă uneori capul pe umărul lor, ascultând atentă fiecare cuvânt, sunt cele mai frumoase clipe.
Da, mai exista bărbați pentru care a asculta de fiecare dată femeia de lângă ei nu este nicidecum o corvoadă ci o bucurie.

Bărbați care privesc totul ca pe o provocare, nicidecum ca pe o pedeapsă. Bărbați pentru care o relație înseamnă mai mult decât un parteneriat strategic cu beneficii reciproce.
 Bărbați care înțeleg că fără o chimie și o înțelegere reciprocă, orice relație este sortită eșecului încă înainte de a începe. 

Bărbați pentru care acasă nu înseamnă doar un imobil ci o stare de spirit. Bărbați care construiesc totul atent, conștienți fiind că doar așa va exista reușita în ceea ce fac. Bărbați care niciodată nu își ascund sentimentele într-o relație. 

Bărbați care nu uită niciodată că pentru a stârni o femeie este nevoie de mai mult decât de simpla lor prezență. Care înteleg ca pentru o bună funcționare a acesteia este nevoie de răbdare și implicare emoțională. Care înteleg că este nevoie de imaginație și dorință de cunoaștere permanentă. 

Bărbați puternici, capabili să cucerească o femeie nu doar să o cumpere cum preferă majoritatea. Bărbați care știu face dragoste nu doar cu trupul unei femei, ci și cu mintea și mai ales cu sufletul acesteia. 

Bărbați care reușesc să modeleze o femeie, pătrunzând adânc în subconștient. Bărbați inventivi, alături de care monotonia nu își are locul. 

Bărbați pentru care timpul liber înseamnă acasă! Bărbați a căror percepție despre ceea ce înseamnă femeia este total diferită față de ceea ce se întâlnește la fiecare pas! Domni, capabili să înțeleagă complexitatea unei femei.

 Bărbați care simt femeia. Care se preocupă și se autoeducă permanent pentru a fi cu un pas în fața majorității. 

Bărbați care cunosc la perfecție taina seducției. Eleganți și totodată discreți. Capabili să iubească și să răsfețe sufletul unei femei. Domni, cavaleri, cu principii și educație aleasă! Știu, sunt rari, preferând mai mereu să stea în umbră. Punctând la momentul potrivit!
 

Ca femeie este suficient să îi observi și totodată să rezonezi la ceea ce ei oferă. Să-ți dorești să evoluezi o dată cu ei. De restul se vor ocupa ei cu pricepere și delicatețe!"
 


~ autor Anonim

sursa text facebook Arta Feminitatii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu