Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

duminică, 1 martie 2015

Manifesta-ti Sufletul Pereche

Love-Emotions-in-the-rain-hd-wallpapers

Crezi cu adevărat că sufletul tău pereche există undeva, în lumea asta mare?
A crede că sufletul tău pereche există undeva, prin lume, este de importanţă vitală, ca pas pregătitor, pentru manifestarea lui/ ei, în viaţa ta. Legea fundamentală a atracţiei afirmă că vei atrage acele lucruri care corespund nivelului tău de credinţă. Eu sunt convinsă că Universul ne reflectă întotdeauna credinţele cu privire la noi înşine şi la lume. În cazul în care credem că lumea este un sălaş confortabil, al dragostei şi armoniei, atunci vom trăi, cel mai adesea, această experienţă. În schimb, credinţa conform căreia lumea este un lăcaş haotic, al temerilor şi tensiunii psihice, se va transforma în însăşi realitatea noastră. Prin urmare, a crede şi a şti, cu certitudine, că sufletul tău pereche există pe undeva face parte din formula manifestării sale.

Totuşi, dacă nu eşti pe deplin încrezător în existenţa sufletului tău pereche, haide să căutăm şi să evidenţiem lucrurile care îţi vor întări credinţa! Crezi că eşti vrednic/ă de iubire? Dacă citeşti aceste rânduri, sunt convinsă că eşti demn/ă de dragoste. De ce? Fiindcă oamenii adorabili şi vrednici de iubire îşi doresc şi mai multă dragoste, în existenţă. Pe de altă parte, dacă tu crezi că nu eşti adorabil/ă şi demn/ă de dragoste, îţi voi adresa câteva întrebări, cu scopul de a-ţi zdruncina convingerile. Acordă-ţi câteva clipe, pentru a identifica trei (sau mai multe) trăsături adorabile care te caracterizează, cum ar fi generozitatea, compasiunea, prietenia, amabilitatea, politeţea, atenţia, distincţia, natura aparte, umorul etc. Aşterne-le pe hârtie şi memorează-le! Le vei utiliza, peste puţin timp, pentru harta comorii.

Cunosc numeroşi oameni singuri – atrăgători, realizaţi profesional – care au, totuşi, credinţe extrem de negative şi limitative, în ceea ce priveşte capacitatea lor de a-şi găsi sufletul pereche. Lista se derulează, de obicei, în felul următor:
-Sunt prea bătrân/ă.
-Sunt prea dolofan/ă.
-Sunt prea bolnav/ă.
-Trecutul mă împovărează.
-Mă bucur de prea mult succes.
-Nu sunt suficient de realizat profesional.
-Toate partidele bune sunt luate.
-Nimeni din cei dezirabili nu mă vrea, la rândul său.
Acestea sunt scuze “de-o şchioapă”; care, în schimb, te blochează, te ţin pe loc. Există miriade de dovezi că dragostea este menită tuturor, indiferent de vârstă, greutate, venit sau de orice pretext neînsemnat. 

Dar dacă ţi-aş spune că nu este treaba ta să ştii CUM se va ivi sufletul tău pereche? Ţie nu îţi revine decât sarcina de a fi pregătit/ă, dornic/ă şi deschis/ă faţă de dragoste. Nu prea ştii de unde provin aerul sau apa; însă crezi, cu tărie, că ele există pentru tine. Ca fiinţă umană, ştii că aerul şi apa sunt dreptul tău divin. De asemenea, ştii că, indiferent ce greşeli ai făcut cândva, vei continua să te trezeşti în fiecare zi şi să te bucuri de aer şi apă. La fel stau lucrurile şi cu iubirea. Există şi îţi este destinată. Este reală şi ţi-a fost menită, dintotdeauna. Trebuie doar să îţi aminteşti Iubirea care eşti tu însuţi/ însăţi şi, odată ce îţi vei fi amintit, Universul îţi va trimite sufletul pereche – partenerul perfect.

Nu ai nimic de făcut; în schimb, există o singură cale, o unică modalitate de A FI.
• Fii acea făptură adorabilă, iubitoare, care şi eşti, de altfel!
• Trăieşte în cunoaşterea că te afli într-o relaţie plină de dragoste, binecuvântată printr-un legământ!
• Trăieşte acest adevăr în fiecare zi, pe când savurezi clipele de aşteptare, pregătindu-te pentru apariţia marii tale iubiri!
• Urmează-ţi intuiţia şi porneşte la acţiune, atunci când se iveşte oportunitatea!

TEST IQ – SUFLETUL PERECHE
(răspunde prin DA, NU sau NU SUNT SIGUR/Ă, la fiecare întrebare)
• Crezi că sufletul tău pereche există în realitate?
• Eşti pregătit/ă să îţi întâlneşti sufletul pereche astăzi? Chiar acum?
• Dacă sufletul tău pereche ar avea capacitatea sau posibilitatea de a-ţi observa viaţa, în clipa de faţă, ai fi tu, oare, mândru/ă de ceea ce ar zări?
• Eşti în cea mai bună formă, atât din punct de vedere psihologic, cât şi fizic, pentru a-ţi întâlni sufletul pereche?
• Căminul tău este pregătit pentru a-ţi primi sufletul pereche?
• Ai întocmit o listă cu principalele zece trăsături, calităţi ale partenerului/ei ideal/e?
• Îţi manifeşti cu regularitate calităţile de care crezi că sufletul tău pereche ar fi atras/ă?
• Există iubiri din trecut care încă sunt ancorate de tine?
• Te-ai împăcat cu posibilitatea că s-ar putea să nu-ţi întâlneşti niciodată sufletul pereche (crezi, în mod sincer, că vei trăi o viaţă fericită, chiar dacă nu îl/o vei întâlni)?
REZULTATE:
În cazul în care ai răspuns “nu” chiar şi la o singură întrebare, s-ar putea să împiedici, fără voie, la nivel inconştient, apariţia sufletului tău pereche, în viaţa ta.
Te-ai întrebat vreodată ce e necesar, pentru a întâlni iubirea vieţii tale? Constă visul tău în găsirea unui partener de viaţă care să te iubească, să te preţuiască şi să te adore?

Ca o persoană care nu şi-a întâlnit şi care nu s-a căsătorit cu propriul suflet pereche, până la împlinirea vârstei de 44 ani, am învăţat multe, pe parcurs, cu privire la ceea ce este, sau nu, constructiv, în lumea dragostei şi a romantismului.
Iubirea adevărată poate fi întâlnită şi trăită de orice fiinţă, la orice vârstă, dacă este dispusă şi dornică să se pregătească, la toate nivelurile, cu scopul de a deveni un magnet pentru dragoste. Acest minunat Univers al nostru este astfel proiectat, încât să ne trimită oamenii şi lucrurile pe care le atragem, dacă suntem consecvenţi, statornici, în ceea ce priveşte propriul nostru sistem de credinţe. Dacă tu nu crezi că îl/o vei întâlni, vreodată, pe ACELA / ACEEA PUS/Ă DEOPARTE – ALESUL/ ALEASA; atunci … ia, ghici? credinţele ţi se vor adeveri … probabil că nici nu îl/ o vei întâlni.

Cu toate acestea, dacă tu crezi (îţi induci credinţa, convingerea) nu numai că ACELA / ACEEA PUS/Ă DEOPARTE există, în realitate, dar se şi află ÎN CĂUTAREA TA, LA RÂNDUL SĂU, atunci te afli pe drumul cel bun, eşti în apropierea iubirii adevărate. Bunica mea îmi spunea mereu “există un capac pentru fiecare oală“,  sau “fiecare sac îşi are peticul“, în sensul de “orice suflet îşi are jumătatea sa“. Cu alte cuvinte, există o partidă — un partener perfect — pentru fiecare persoană. Chiar şi în aceste condiţii, trebuie să recunosc că au existat multe, multe momente, în jurul vârstei de 30 ani, când eu însămi am pus sub semnul întrebării şi chiar m-am îndoit de acest adevăr, fiindcă nu-mi găsisem încă peticul la sac; ori capacul, la oală. 

Apoi, într-o bună zi, s-a întâmplat ceva care mi-a consolidat credinţa că sufletul meu pereche exista undeva … în lumea asta mare. Priveam Oprah, care o invitase pe Barbra Streisand, în emisiune. Barbra se îndrăgostise recent de James Brolin şi îmi amintesc că gândeam: “Uite o divă super-înstărită, ultra-renumită … oare câţi bărbaţi ar putea fi o partidă, pentru ea?” Şi m-am dumirit, imediat: dacă Dumnezeu ar putea găsi omul potrivit pentru ea, atunci eu aş fi “floare la ureche”! Am ştiut, în acea clipă, cu deplină certitudine, că, dacă Universul păstrase bărbatul perfect pentru Barbra Streisand, atunci şi sufletul pereche exista pe undeva, prin lume. Am intuit, de asemenea, că trebuie să mă pregătesc, la toate nivelurile, pentru a-l magnetiza în viaţa mea.

În acea perioadă, lucram la domiciliu şi singurii bărbaţi pe care îi întâlneam erau băieţii de la livrări … poştaşul şi prestatorii de servicii de la Fedex, UPS, sau furnizorul de la Sparkletts … şi, pe deasupra, majoritatea erau deja căsătoriţi! Am recurs la tot ceea ce învăţasem, cu privire la tehnici de manifestare, psihologie, spiritualitate şi legea atracţiei; şi am început să le pun în aplicare, în viaţa mea sentimentală. Intenţiile mele au devenit limpezi precum cristalul, pe când mi-am eliminat simultan dezordinea, atât din casă, CÂT ŞI din inimă. Am învăţat, dar am şi născocit tehnici, ritualuri, vizualizări şi rugăciuni, care mi-au înlesnit pregătirea trupului, minţii, spiritului şi a căminului, pentru o relaţie uluitoare. Şi … chiar au pus lucrurile în mişcare! Au fost cu adevărat eficace!

După şase luni de la luarea deciziei şi implicarea cu seriozitate în procesul de manifestare a sufletului meu pereche, mi-am întâlnit soţul, Brian, care mi-a întrecut, chiar covârşit, toate dorinţele şi aşteptările. A fost şi este bărbatul visurilor mele.
Chiar au efect toate acestea?

Ei bine, au fost eficace şi au pus lucrurile în mişcare pentru mine; şi, recent, pentru soacra mea, Peggy. După 55 ani de căsnicie şi 5 ani de văduvie, Peggy, acum în vârstă de 80 ani, şi-a stabilit intenţia de a-şi găsi un partener. În câteva luni, Peggy l-a întâlnit pe John care, l-a rândul lui, s-a bucurat de peste 50 ani de căsnicie, înainte de trecerea în nefiinţă a soţiei lui. La ora actuală, Peggy şi John sunt asemenea unor adolescenţi îndrăgostiţi, savurând bucuria de a fi redescoperit MAREA DRAGOSTE, în anii de aur ai existenţei lor.

Indiferent dacă ai 28 sau 88 de ani, nu este niciodată prea târziu.
RUGĂCIUNE ZILNICĂ în vederea întâlnirii sufletului pereche:

Dumnezeule şi Tot Ceea Ce Este, în această clipă îmi exprim recunoştinţa pentru tămăduirea inimii mele de ORICE m-ar împiedica să-mi materializez sufletul pereche şi ar împiedica apariţia sufletului meu pereche. În chiar această clipă, îmi amintesc că partenerul meu potrivit, perfect, se îndreaptă către mine, întrucât ne atragem, ne magnetizăm; şi singura mea sarcină este să-mi păstrez conştienţa şi cunoaşterea deplină că inimile noastre s-au alăturat, pe când “savurez clipele de aşteptare.”
Şi aşa este.Prayer_by_Bluwi
“Sunt fascinat de magnificenţa frumuseţii tale şi îmi doresc să te contemplu cu o mie de ochi. Mă aflu în sălaşul mizericordiei şi inima-mi este un lăcaş de rugăciune.” – Rumi

VIZUALIZARE ZILNICĂ, ÎN SCOP DE ÎMPĂMÂNTARE
Începe prin a inspira profund, de trei ori, în scop de purificare, conducând energia inspiraţiei către partea inferioară a trupului tău! Imaginează-ţi fâşii care ţi se extind din picioarele şi te înrădăcinează ferm, în Pământ! Poartă-ţi atenţia mentală, înspre spaţiul inimii şi continuă printr-o altă respiraţie profundă, purificatoare, urmându-ţi, pe aripile ei, atenţia, până în inimă! 

Întreabă-ţi inima ce culoare sau ce combinaţie de culori trebuie să izvorască din floarea inimii tale, pentru a reda energia celui mai înalt potenţial, a celei mai deschise inimi şi a celei mai echilibrate stări de fiinţare! Oricare ar fi culorile înfăţişate, dă crezare viziunii tale! Îngăduie-le să se desfăşoare şi să circule prin zona pieptului! Respirând blând, dar profund, dă-ţi voie să simţi căldura sau răcoarea, fineţea şi puritatea, ori propria natură a spiritului tău! 

Permite-i aceste delicate prospeţimi să ţi se răspândească, încetişor, prin tot trupul; să se ridice, prin gât, până în creştet, ramificându-se şi revărsându-se, în cascadă, de la nivelul gâtului, peste braţe şi, radiind, simultan, din palme! Pune această energie, în mişcare, cu blândeţe, şi îngăduie-i să curgă, în spirală, de-a lungul trunchiului, picioarelor şi prin tălpi, continuând să inspiri şi ştiind, cu certitudine, că această energie este însăşi energia fiinţei tale şi întruchipează receptivitatea la întâlnirea sufletului tău pereche! 

Dă-i voie acestei energii să se deplaseze şi să se rotească, în voie, prin trup! Poţi rămâne astfel, atâta timp cât doreşti. Atunci când te simţi pregătit să-ţi continui activităţile zilei, respiră din nou profund, de câteva ori! 
Nu uita să îţi cobori energia, până în zona pelviană! Atunci când eşti pregătit, pleacă-ţi uşor bărbia înspre piept, fără a-ţi întinde excesiv gâtul şi deschide-ţi încetişor ochii, revenind la energia firească a trupului şi îndeplinindu-ţi îndatoririle zilei – cu certitudinea că radiezi, în continuare, intensa ta esenţă magnetică, de-a lungul întregii zile!

SIMŢĂMÂNTIZĂRI
Ca parte constitutivă a procesului de pregătire, în vederea întâlnirii şi materializării sufletului pereche, am creat o serie de subprocese, cu rol de sprijin, în beneficiul propriu, pe care eu le numesc “simţământizări“.

Deşi unii oameni le-ar denumi “vizualizări”, am descoperit că “simţământizare” sau“sentimentizare” este termenul cel mai precis, de maximă acurateţe. Simpla capacitate de vizualizare nu este suficientă – trebuie, totodată, să simţi, în fiecare celulă a fiinţei tale, rezultatul pe care doreşti să îl creezi.

De exemplu: Să presupunem că vrei să materializezi un Jaguar decapotabil verde. Te-ai putea vizualiza la volanul acestei maşini şi ai putea petrece zile în şir, săptămâni la rând sau chiar luni întregi, tot imaginându-te aşezat în acest Jaguar decapotabil verde; şi totuşi, dacă nu crezi cu adevărat că meriţi această maşină, simpla vizualizare nu va înfăptui materializarea. Trebuie să trăieşti senzaţiile aferente conducerii, cunoscând cu fiecare celulă a trupului că maşina ESTE DEJA A TA şi că o meriţi, cu desăvârşire. Din acest motiv, am denumit “simţământizări” procesele similare celui descris anterior.

La începutul carierei, nu cunoşteam întotdeauna, cu precizie, ceea ce îmi doream; însă ştiam, cu certitudine, ceea ce voi simţi, la îndeplinirea dorinţei inimii mele. De pildă, atunci când m-am mutat la Los Angeles, în 1984, trebuia să-mi materializez un serviciu. 

Fiind tânără şi complet novice în “Capitala Divertismentului” pe plan mondial [celebră referire la Los Angeles, într-un slogan publicitar, în special datorită prezenţei Hollywood-ului, dar şi abundenţei de atracţii – obiective turistice şi locuri de amuzament, în zonă N.Tr.] nu îmi era deloc clar ce fel de serviciu să caut; însă îmi era întru totul limpede că doream o slujbă creativă şi bine plătită, care să îmi aducă împlinire. Aşadar, de două ori pe zi, mă aşezam confortabil, îmi închideam ochii şi îmi închipuiam, cu fiecare porţiune a trupului, cum va fi şi ce voi trăi, atunci când voi avea o slujbă amuzantă, creativă, ce îmi va pune în valoare abilităţile şi mă va stimula, provoca să învăţ lucruri noi. 
În decurs de zece zile, mi-am găsit serviciul perfect. Am recurs, de asemenea, la această tehnică, pentru a-mi materializa o locuinţă şi m-am trezit nu numai cu un apartament spaţios, dar şi cu o colegă de cameră care insista să facă toate treburile gospodăreşti (atât curăţenia, cât şi gătitul)!

Poţi recurge la simţământizări în orice sferă a vieţii tale, inclusiv manifestarea unui suflet pereche. Înainte de a-l întâlni pe Brian, aveam o simţământizare ritualică: În fiecare zi, la asfinţit, aprindeam câteva lumânări, redam CD-ul meu preferat cu cântece Gregoriene şi mă aşezam în fotoliul meu confortabil. Cu ochii închişi, evocam fericirea, împlinirea pe care mi le vor dărui prezenţa sufletului meu pereche; trăiam aceste minunate simţăminte, cu fiecare porţiune a trupului, ŞTIIND că el este pe calea spre mine, în imediată apropiere (în anumite zile, gândul că era ÎN EXTREMĂ ÎNTÂRZIERE îmi umbrea aşteptarea şi sufletul; însă, mă desprindeam de aceste gânduri şi reveneam la starea de graţie, a certitudinii cu privire la iminenta lui sosire).
Simţământizările aduc beneficiul suplimentar de a fi extrem de relaxante şi, implicit, binefăcătoare pentru sănătate!

Pentru a profita la maximum de avantajele simţământizării, eu ţi-aş sugera:
• În acest scop, întinde-te pe pat sau aşază-te într-un fotoliu, într-o încăpere unde nu vei fi deranjat de alţi oameni, sau distras de aparate electronice!
• Lăsă în jos transperantele, aprinde o lumânare iar, dacă zgomotele din exterior te distrag, recurge la căşti sau dopuri pentru urechi!
• Poţi proceda astfel o dată pe zi sau o dată pe săptămână – depinde numai de tine!

“Un suflet pereche este o fiinţă la care ne simţim profund conectaţi, ca şi cum comunicarea şi comuniunea dintre noi nu ar fi roadele eforturilor voite; ci, mai degrabă, un dar, o revărsare de graţie divină. Acest fel de relaţie este atât de importantă pentru suflet, încât se afirmă, adesea, că nu există nimic mai de preţ, în viaţă.” – Thomas Moore
Această simţământizare are menirea de a elibera fostele iubiri şi sisteme de credinţă.

Prima parte a Simţământizării
Aceasta este o vizualizare ce constă din două părţi – pentru prima parte, stai în picioare, lângă un fotoliu (în care te vei cuibări, curând)! Stai cu picioarele uşor depărtate, de la nivelul şoldurilor şi închide-ţi ochii! Încleştează-ţi pumnii, încordează-ţi umerii şi respiră superficial! În această poziţie, vreau să îţi acorzi câteva momente, pentru a rememora cele mai nefericite întâlniri sau relaţii romantice … oamenii care nu au fost deloc amabili şi iubitori … cei pe care ai dori să-i uiţi … cei care te-au rănit adânc. Acum, imaginează-ţi-i stând în faţa ta … dă-ţi voie să simţi durerea pe care ţi-au provocat-o, în trecut … Acordă-ţi câteva clipe, pentru a te întreba ce părere ai avut tu însuţi/ însăţi, despre tine, de ai tolerat un asemenea comportament. Ai crezut, oare, că nu meriţi mai mult? Sau că nu ai dreptul să ceri mai mult? Ori, poate, că nu eşti demn/ă de dragoste?

Inspiră adânc şi întreabă-te: “În clipa de faţă, sunt, oare, dispus/ă să renunţ la toate aceste credinţe?” Fii atent/ă la răspuns şi, dacă eşti pregătit/ă să te desprinzi de ele, închipuie-ţi toate acele simţăminte dureroase, false credinţe şi limitări de odinioară adunându-se, strângându-se, ca într-un conglomerat; apoi proiectează-le asupra tuturor fostelor tale iubiri, ce stau în faţa ta! Imaginează-ţi că răstorni toate acele simţăminte dureroase, din vremuri apuse, asupra fostelor tale iubiri! Acordă-ţi câteva momente, pentru a observa ceea ce simţi!

Acum, vreau să-ţi imaginezi că ai un atomizor, aidoma celor cu vopsea, ori cu soluţie de lustruit pentru mobilă – în mână. Vizualizează-te îndreptându-l către toate fostele tale iubiri şi declanşându-l – pulverizându-i conţinutul! Pe când procedezi astfel, închipuie-ţi că toţi acei oameni şi toate acele amintiri dureroase sunt lipiţi laolaltă şi cufundaţi, totodată, într-un balon mare din latex! Ei bine, acum sunt separaţi de tine, îndepărtaţi din fiinţa şi existenţa ta. Inspiră adânc şi savurează-ţi libertatea!

Acum, imaginează-ţi că ţii în mâna stângă un ac mare şi ascuţit! Probabil că un zâmbet îţi brăzdează chipul, închipuindu-ţi ceea ce îţi voi cere să faci. Exact! Când eşti pregătit, ia acul, străpunge balonul din latex şi urmăreşte-l explodând şi risipindu-se în neant! Toţi aceşti oameni vor fi dispărut din conştiinţa ta … şi, odată cu ei, toate experienţele şi trăirile dureroase din trecut.

A doua parte a Simţământizării
ACUM, aşază-te şi instalează-te confortabil în fotoliu!
Închide-ţi ochii şi respiră firesc, în voie! Trăieşte senzaţiile aferente despovărării, uşurării – ale libertăţii de a nu mai purta povara trecutului! Savurează-ţi libertatea, intuieşte noile posibilităţi, bucură-te de eliberare!
Apoi, constată ce emoţii te cuprind şi ce gânduri ţi se conturează în minte, atunci când îţi adresez următoarele întrebări: Ce părere ar trebui să ai despre tine însuţi, pentru a-ţi atrage, magnetiza sufletul pereche, în viaţă?
Ar trebui, cumva, să crezi şi chiar să ştii, cu certitudine, că eşti adorabil/ă şi demn/ă de dragoste?
De asemenea, că eşti întru totul merituos? Şi cu desăvârşire magnific?
Fii convins şi cunoaşte cu certitudine, în străfundul inimii tale, că “Acela / Aceea” “Pus Deoparte” există, în realitate! Poţi, oare, în această clipă, nutri convingerea că ALESUL/ALEASA se află PE DRUM, PE CALEA SPRE TINE şi poţi, totodată, creşte în această cunoaştere? … Profită de acest răgaz, pentru a medita asupra a tot ceea ce poţi oferi – asupra preaplinului tău de daruri şi înzestrări; şi, în cazul în care ai uitat în ce constă, aş dori să-ţi amintesc iubirea pe care o dăruieşti şi o împărtăşeşti, bunătatea şi căldura sufletească pe care le radiezi, ca să nu mai vorbim despre toate celelalte minunate însuşiri.
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
PROIECT: Harta comorii
O hartă a comorii este un memento vizual al existenţei pe care ţi-o creezi. Am constatat că o hartă a comorii reprezintă o modalitate de mare putere, pentru a dobândi claritate asupra chemării, dorinţelor inimii tale; de asemenea, reprezintă un instrument de materializare.good-morning-image-hq-hd-wallpapers-lovershugs.com-99999839
Îţi poţi realiza harta comorii, fie concentrată exclusiv asupra atragerii sufletului tău pereche, fie divizată în patru sfere ale vieţii:
• Dragoste şi relaţii sentimentale
• Sănătate şi stare de bine
• Carieră şi situaţie financiară
• Viaţă spirituală şi emoţională
Iată cum poţi crea (confecţiona) o hartă a comorii. Îţi sunt necesare:
• un panou de afişaj (din carton, lemn, spumă etc.)
• un teanc de reviste care îţi reflectă pasiunile şi gusturile
• lipici, foarfece
• câteva ore de concentrare asupra proiectului

Răsfoieşte diverse reviste şi decupează toate fotografiile şi cuvintele care te captivează! Vei alege, cu siguranţă, cel puţin o fotografie, sau orice formă de reprezentare vizuală a unui cuplu îndrăgostit – ea poate consta doar din două persoane care se plimbă pe malul mării, ţinându-se de mână. La alegerea acestor imagini, vei urmări să evoci simţământul, nu să întruchipezi modelul din fotografie; prin urmare, caută imagini sugestive, care ilustrează “simţământul”, mai degrabă decât un anume chip! Imagini elocvente, ce redau dragostea, romantismul, angajamentul şi bucuria … În cazul în care dorinţa inimii tale este găsirea şi căsătoria cu sufletul tău pereche, nu ezita să adaugi inele de logodnă, verighete, un tort de nuntă şi aşa mai departe. Asigură-te că ai inclus propria ta fotografie, într-o aură fericită; şi încadrează imaginea cu acele cuvinte care corespund  propriilor însuşiri (adorabile), pe care le-ai enumerat anterior, dimpreună cu câteva sau toate aceste afirmaţii:
Sunt iubit/ă, venerat/ă, preţuit/ă şi adorat/ă de partenerul meu perfect / partenera mea desăvârşită.

Această hartă a comorii îţi este destinată exclusiv ţie. În ceea ce mă priveşte, prefer să îmi pregătesc propria hartă a comorii, aidoma unui altar, împodobit cu lumânări, flori proaspete şi icoane – imagini spirituale, în scop de binecuvântare şi revărsare de har. Ţi-aş sugera să o păstrezi într-un loc în care să o poţi contempla zilnic, dar să o strecori sub pat sau în debara, atunci când primeşti musafiri. Nu ai nicidecum nevoie de părerea sau energia altora, proiectate asupra visurilor, proiectelor şi angajamentelor tale. 

Colţul din stânga jos al Hărţii mele a Comorii cuprinde o fotografie a unui dormitor, cu vedere la ocean. Atunci când am confecţionat această hartă a comorii, tocmai aflasem că ne vom muta, într-un interval de nouă luni. La vremea respectivă, nu ştiam unde ne vom muta; însă, remarcasem această imagine într-o revistă şi mi s-a părut extrem de atrăgătoare. Când a venit vremea prospectării pieţei imobiliare, în vederea găsirii locuinţei, prima casă pe care am vizitat-o cuprindea un dormitor cu aceeaşi privelişte, acelaşi covor, acelaşi tip de lemn, în jurul ferestrelor. Corespundea întru totul intenţiilor şi dorinţelor mele. Iată puterea inerentă Hărţii Comorii!

Rugăciune – Dumnezeule şi Tot Ceea Ce Este, în această clipă îmi exprim recunoştinţa pentru tămăduirea inimii mele de ORICE m-ar împiedica să-mi manifest sufletul pereche şi ar împiedica apariţia sufletului meu pereche. În chiar această clipă îmi amintesc că partenerul meu potrivit, perfect, se îndreaptă către mine, întrucât ne atragem, ne magnetizăm; şi singura mea sarcină este să-mi păstrez conştienţa şi cunoaşterea deplină că inimile noastre s-au alăturat, pe când “savurez clipele de aşteptare.”
happiness_0
 Pasaje  extrase din cursul online “Manifestă-ţi Sufletul Pereche!

Sursa articol : https://astrodeva.wordpress.com/2015/02/25/materializeaza-ti-sufletul-pereche/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu