Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

joi, 17 iulie 2014

Dormitorul femeii - un spatiu al Iubirii


Dormitorul Femeii - un spaţiu al iubiriiSpațiul intim al cuplului
Într-o relaţie de cuplu dormitorul reprezintă spaţiul cel mai intim, cel mai special. Cu siguranţă, dormitorul nu este (sau nu ar trebui să fie) un spaţiu oarecare, doar o cameră confortabilă, bună pentru somn. Căci acesta este locul Întâlnirii celor doi îndrăgostiţi, altarul unui cuplu.

Este prin urmare firesc să îl îngrijim ca pe un adevărat templu, ce ne va primi şi înălţa iubirea cu atât mai mult cu cât încărcăm din suflet acest spaţiu sacru.

În loc de a adăuga doar câteva lumânări şi o muzică dulce în fundal, îți recomand o „ceremonie” mult mai vie: transformarea dormitorului în care te întâlnești cu cel iubit, într-un spaţiu magic, sacru, fascinant.

Creează un spațiu în care să îți exprimi întreaga feminitate
Iată o adevărată provocare pentru fiecare Femeie (cred însă că este o provocare pe gustul multora dintre noi): a transforma, asemenea unei magiciene, dormitorul, într-un sanctuar în care să simţim că aspectele cele mai senzuale, mai feminine şi mai rafinate ne sunt hrănite; un loc unde inima noastră va spune: „mă simt acasă”, un loc al sufletului feminin.

Aceasta presupune în primul rând să ne centrăm în suflet şi să ne întrebăm: „Cum aş dori să arate locul ideal, în care să mă simt o adevărată zeiţă - liniştită, înfloritoare, pasională, misterioasă şi foarte feminină?”.

Pornind de la răspunsurile pe care inima ta ţi le va da, urmează apoi să găseşti o temă în jurul căreia să compui acest spaţiu de suflet, redecorând-o şi recreând-o de la baza, pentru a rezulta cea mai intimă, caldă şi plină de frumuseţe cameră din casa ta.

Poţi porni de la imaginea unui trandafir, cu care simţi că semeni, sau de la un material ce ţi-a fermecat privirea şi simţurile cu atingerea fină, de la o lumină ce simţi că te pune în valoare. Poţi porni de la orice lucru, de la un obiect ce simţi că „vorbeşte” sufletului tău, iar de acolo să construieşti spaţiul ce îţi oglindeşte esenţa ta feminină.

Având în vedere că femeia este cea care într-o relaţie de iubire oferă cadrul în care iubirea să se manifeste şi să înflorească, această cameră este în primul rând locul în care tu, ca femeie, trebuie să simţi că poţi dărui tot ceea ce ai mai frumos, mai magic, mai suav în fiinţa ta, pentru iubitul tău. Trebuie deci ca acesta să fie un spaţiu care te reprezintă şi care te îmbie.

Dormitorul trebuie să-l îmbie și pe iubitul tău
Cu iubire în inimă, aminteşte-ţi mereu că acest loc trebuie să îl îmbie şi să îl fascineze la fel de mult pe bărbatul iubit, oferindu-i un loc de relaxare, o oază de linişte, în care se va simţi ca un zeu în paradis, şi totodată un spaţiu misterios în care va dori şi se va simţi inspirat să descopere şi să adore seducătoarea zeiţă din tine.

Acesta este sanctuarul vostru şi, deşi detaliile feminine şi foarte rafinate sunt necesare pentru ca tu să poţi să te deschizi cât mai mult, urmăreşte să păstrezi acel echilibru plin de subtilitate care va face ca iubitul tău să se simtă încântat de acest loc al iubirii şi să îşi poată la rândul lui deschide pe deplin inima plină de adoraţie.

Fă din acest spaţiu un loc cum nu a mai existat altul, un loc după chipul şi asemănarea sufletului, un tărâm vrăjit, fermecător, incitant, în care iubirea voastră să fie adusă la lumină şi să se regenereze mereu şi mereu, ca un izvor perpetuu şi proaspăt.

Dormitorul va deveni astfel metafora în planul fizic a specificului relaţiei voastre, oglindind idealurile voastre de iubire şi armonie. Acum, casa ta are o Zeiţă şi un Zeu, un Rege şi o Regină, un Erou şi o Curtezană, o Prinţesă şi un Cavaler, un Mag şi o Zână bună, un Îndrăgostit şi o Iubită perfectă şi un Sanctuar, un Centru al Iubirii în care fiecare faţetă a inimii şi iubirii voastre iese la lumină, în mod magic.

Acesta este locul întâlnirii voastre. Locul întâlnirii cu Sufletul. Spaţiul întâlnirii cu Iubirea.
Ori de câte ori hrănim acest Centru, toate aspectele Iubirii înfloresc în inimile şi în relaţia noastră.

        ~ articol scris de Alina Dospinescu

Sursa: http://venus.org.ro/index.php/ro/sexualitate/31-secretele-ei/317-dormitorul-femeii-un-spatiu-al-iubirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu