Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

luni, 20 aprilie 2015

A face dragoste sau a face sex

In primul rand cred ca ar trebui sa specific care este diferenta intre a face dragoste si a face sex. Diferenta o face tipul de energie la care te conectezi. Cand faci sex esti conectat la partea instinctuala si la energii de vibratie mai joasa, iar cand faci dragoste esti deschis pe iubire umana si atunci vorbim de cu totul altceva. Si se simte, aici e vorba de chakrele din care emiti. Bun, dar ce se intampla cand emiti din toate? Daca reusesti sa faci asta esti in echilibru perfect si nu capeti dependenta, nu-ti faci atasamente. Se intampla foarte rar si doar intre partenerii foarte evoluati. Nu am gasit o denumire pentru asta, dar sa-i spunem ca in loc de a face dragoste sau sex “Faci Lumina”!
 
Vorbeam de faptul ca arta adevarata de a face dragoste, sau “Lumina”, cum am denumit-o mai sus, este terapeutica. Da este, am vazut oameni care s-au vindecat de multe blocaje prin Iubire, oameni care au scapat de multe frustrari si tare, oameni carora le-a crescut enorm stima de sine si care au beneficiat de un salt spiritual in urma unor contopiri frumoase cu Sufletul Pereche. A avea un partener frumos este un cadou de la Divinitate si e de pretuit. Neaparat de pretuit! Nu putem trai singuri, asta e clar, dar nici nu putem sa ne aruncam in pat cu oricine. E de preferat, fara discutie, ABSTINENTA!
Cu atasamentele e mare bataie de cap si se pare ca a scapa de ele este una dintre cele mai dificile lectii. Se invata si asta! Am intalnit oameni care au atasamente la nivel sexual, sunt cei conectati la primele trei chakre, si am intalnit oameni care au atasamente la nivelul chakrelor superioare. E diferenta intre ele insa tot atasamente sunt.
O experienta sexuala, indiferent ca radiaza din partea evoluata a structurii omului, sau din cea mai putin evoluata, nu face decat sa-ti arate cine esti si cum esti. Actul sexual este OGLINDA TA PERFECTA si iti reflecta gradul de evolutie in care esti. Asa ca daca auzi celebra vorba “partenerul e de vina ca nu ma simt bine!” ar trebui sa-i spui persoanei sa-si faca o introspectie rapida si sa vada cat de mult se iubeste pe sine.

Partenerul nu este decat un “instrument” prin care tu te revelezi. In niciun caz nu vreau sa sune tehnic sau egoist ceea ce spun, insa cred ca asa este. Daca tu te daruiesti si te deschizi total emiti energie puternica din toti centrii energetici si nu faci nimic altceva decat sa te invalui in campul pe care-l creezi. La fel si partenerul. Acesta isi deschide aura total si apoi este cuprins de ceea ce emana. Cand ambii parteneri reusesc sa faca acest lucru, in acelasi timp, deja vorbim de o experienta spiritualizata. De ce? Pentru ca in final, cand se realizeaza fuziunea perfecta, toata energia creata intra intr-un flux fantastic care se concentreaza in chakra inimii si practic de acolo se conduce totul. Nu mai exista spatiu, nu mai exista timp, exista un Tot. Dispare scopul de a avea orgasm si de fapt acel Tot devine un dans sublim, fara reguli si fara control.

In timpul actului sexual se face un schimb extraordinar de energii, ambii parteneri de fapt descarcand subtilul ce-i caracterizeaza in Subconstient. Este poate unul dintre putinele momente cand nu poti sa minti. Esti sincer total, esti Tu. Descarci ceea ce esti si te incarci cu ceea ce vine de la partener. Daca ambii parteneri sunt evoluati spiritual si evident curati din punct de vedere energetic, actul sexual devine ceva terapeutic. Se creeaza energii vindecatoare care deschid si vindeca pana la cele mai adanci niveluri. Si normal ca nu te simti obosit sau scurs, nu ai cum, din contra, te simti incarcat, simti energie blanda si asezata in tine. Asta in cazurile ideale; de fapt ACEASTA ESTE NORMALITATEA!

Arta cuplului este una dintre cele mai frumoase cai de evolutie spirituala. Unii au parte de asa ceva, altii nu, in functie de merite. Dumnezeu nu greseste si stie exact ce si cum are nevoie fiecare pentru a ajunge la desavarsire. Asa ca toate la timpul lor, asa cum este necesar si binevenit. Cu cat evoluam mai mult cu atat avem acces la energii mai pure si de aici si la un partener pe masura. Pe principiul rezonantei atragem ceea ce suntem, asa ca daca cineva traieste o poveste de iubire aproape ingereasca sa fie fericit si sa multumeasca Universului cat mai des. Un partener desavarsit este un cadou meritat din partea Creatorului, un dar sublim si cald, o poarta catre Cer. Eu va urez sa primiti acest dar, daca nu l-ati primit deja, iar pana atunci atentie la parteneri. Sa fiti iubiti!


~ articol (fragment) preluat de pe http://adrianvalerianantonovici.ro/sex-si-dragoste-asumat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu