Când un bărbat și o femeie devin unu, acel ”unu” esti TU (Rumi)

duminică, 29 martie 2015

Casatoria - Paul Ferrini





„Mai întâi, căsătoria trebuie să înceapă în inimile ambilor parteneri. Toate relaţiile au un lucru în comun - unul doreşte bi­nele celeilalte persoane. Unul dintre cei doi este chiar de acord să renun­ţe la partener, dacă el sau ea şi-ar putea găsi fericirea în felul acesta.

 In ciuda credinţelor populare, căsătoria nu este o legătură care constrânge, ci una care lasă liber. Un partener îi doreşte celuilalt cea mai mare feri­cire, exact în acelaşi mod în care doreşte cea mai mare fericire pentru si­ne însuşi. Il iubeşte pe celălalt partener, aşa cum se iubeşte pe sine însuşi, cu o dragoste egală.

Intr-un parteneriat adevărat, nevoile partenerului sunt tot atât de importante ca ale tale însuţi. Cu nimic mai importante, cu nimic mai pu­ţin importante. Exact la fel de importante.

Căsătoria extinde asupra partenerului aceeaşi atitudine plină de grijă şi iubire pe care ţi-o acorzi ţie însuţi. Nu e vorba de un gest nou, ci de o extensie a unuia care-ţi este familiar.

Căsătoria nu este o promisiune pentru a fi împreună pentru eter­nitate, deoarece nimeni nu poate promite acest lucru. Este o promisiune de a fi prezent „acum". Este un jurământ care trebuie să fie reînnoit în fiecare moment, dacă e să aibă cât de cât un înţeles.

Adevărul este că poţi să fii căsătorit acum, iar în clipa următoare să nu mai fii. De aceea, căsătoria este un proces, o călătorie în care devii pe deplin prezent pentru tine însuţi şi pentru celălalt.
Toate cuplurile ar trebui să-şi amintească foarte des care le sunt ju­rămintele. A pierde din vedere jurămintele înseamnă a pângări căsătoria. Relaţiile de adulter nu sunt altceva decât rezultatul nefericit al lipsei de intimitate dintre parteneri. Ele nu reprezintă o problemă, ele sunt simp-toamele problemei.
 Când eşti cu adevărat dedicat partenerului tău, îţi este imposibil să-1 trădezi. Asta, deoarece a-ţi trăda partenerul este acelaşi lucru cu a te trăda pe tine însuţi. Pur şi simplu, nu poţi să faci aşa ceva.
Poţi simţi o atracţie faţă de o altă persoană, dar nu să ai dorinţa de a fi cu acea persoană. Nu-ţi imaginezi cum ar fi să te afli cu ea în pat.

Atunci când eşti căsătorit, nevoia unirii sexuale este o parte im­portantă a acestei legături sacre. Căsătoria trebuie să fie o îmbrăţişare a tuturor ceakrelor.
 Pasiunea sexuală este o parte din atracţia completă pe care o simţi faţă de cealaltă persoană. Ori de câte ori sexul se rupe din întreg, el de­vine o formă de atac. Mulţi oameni căsătoriţi se angajează într-o legătură sexuală în ca­re devotamentul lipseşte. Acesta este începutul unui proces de fragmen­tare, care adesea culminează prin infidelitate. Dar acest lucru nu se poate întâmpla, decât dacă, mai întâi, unul dintre parteneri desacralizează rela­ţia, angajând-o în legături sexuale lipsite de iubire şi de dăruire.

Când dragostea este reciprocă şi partenerii se dăruiesc unul altuia emoţional, sexualitatea este extraordinar de înălţătoare şi sacră. Nimic din afară nu poate ameninţa acea relaţie.
Dar atunci când comunicarea în cadrul relaţiei devine neglijentă şi se degradează, când nu se mai acordă timp pentru intimitate, relaţia devine o scoică în care unul dintre cei doi se ascunde. Energia şi devota­mentul dispar. Sexul devine un act de trădare fizică.
Comuniunea poate fi restaurată, dacă există voinţă şi încredere re­ciprocă. Atingerea unirii pe toate ceakrele se realizează numai prin dra­goste, energie şi atenţie.”

Paul Ferrini despre Casatorie, in cartea „Linistea Inimii”:

miercuri, 25 martie 2015

Osho - Energia Feminina

Osho – Energia feminina I

De ceva timp  traiesc minunea de a intelege diferentele dintre energia feminina si cea masculina. Intuiam cele spuse de Osho…La un moment dat chiar spuneam ca fara iubire ma topesc, aceasta fiind ca o hrana pentru mine…doar ca spusele lui Osho sunt mai clare decat sentimentele mele… Sentimentele nu le poti pune intotdeauna cand vrei in  cuvinte, asa ca il las pe el…
PS: in postarea urmatoare, despre ajustarile ce au loc intr-o relatie cand unul din parteneri creste…tot de la nenea Osho citire :-P

Gurdjieff a spus ca o femeie nu poate ajunge la realizare decat prin intermediul unui barbat – si are dreptate. Are dreptate pentru ca energia feminina difera de cea masculina. Este ca si cum cineva ar spune ca doar o femeie poate da nastere unui copil. Un barbat nu poate sa dea nastere unui copil – el poate sa dea nastere unui copil doar prin intermediul unei femei. Structura fizica a femeii are un pantec; structura fizica a unui barbat este lipsita de pantec – el nu poate avea un copil decat prin intermediul unei femei. Acelasi lucru, dar in sens invers, se intampla in cazul nasterii spirituale: o femeie se poate ilumina doar prin intermediul unui barbat. Si energia lor spirituala difera, la fel ca structura fizica.
De ce? De ce stau lucrurile asa? Si retineti, aici nu e vorba despre egalitate sau inegalitate – este vorba despre diferenta. Femeile nu sunt mai prejos decat barbatii pentru ca nu pot ajunge in mod direct; barbatul nu este mai prejos decat femeia pentru ca el nu poate da nastere unui copil in mod direct. Sunt diferiti. Nu e vorba de inegalitate sau inegalitate, nu se pune problema evaluarii. Sunt pur si simplu diferiti, iar acesta este un fapt.
De ce este dificil pentru o femeie sa atinga iluminarea in mod direct? Si de ce pentru un barbat e posibil sa atinga iluminarea in mod direct? Exista doua cai, doar doua, in esenta, care duc la iluminare. Una este meditatia, cealalta este iubirea. Le poti numi calea intelepciunii si calea devotiunii. Caile fundamentale sunt doar doua.
Iubirea are nevoie de altcineva; meditatia poate fi facuta in singuratate. Barbatul poate ajunge la realizare prin meditatie – de aceea el poate ajunge in mod direct. El poate fi singur. In adancul sau el este singur. Singuratatea este fireasca pentru un barbat. Pentru o femeie e dificil, foarte dificil, aproape imposibil sa fie singura. Intreaga ei fiinta reprezinta o nevoie imperioasa si profunda de a iubi, iar pentru a putea iubi are nevoie de altcineva. Cum ai putea iubi daca celalalt nu e acolo? De meditat, poti medita daca celalalt nu e acolo – nu e nicio problema.
Femeia, energia feminina ajunge la starea meditativa prin iubire; iar energia masculina ajunge la iubire prin meditatie. Un Buddha ajunge sa fie o mare forta a iubirii – dar prin meditatie. (…) E dificil pentru un barbat sa intre in meditatie atunci cand este indragostit – aici e problema. E foarte dificil, fiindca atunci cand este indragostit, ori de cate ori sta in liniste ii apare in minte persoana cealalta; intreaga lui fiinta incepe sa se miste in jurul ei. (…) Daca iubesti pe cineva, atunci cand esti ocupat poti sa uiti, dar atunci cand n-ai nicio ocupatie, persoana cealalta iti revine imediat in amintire si astfel nu mai ramane spatiu in care sa intre divinul.
Barbatul nu poate ajunge la dii=vin prin iubire. Intreaga lui energie este total diferita de energia feminina. Mai intai el ar trebui sa ajunga la meditatie – dupa aceea ii apare iubirea. Atunci nu mai e nicio problema. Mai intai trebuie sa ajunga la divin, dupa aceea si persoana iubita devine divina. (…)
Cu totul invers se intampla in cazul unei femei. Ea nu poate medita din cauza ca intreaga ei fiinta este o nevoie imperioasa de celalalt. Ea nu poate sa fie singura. De fiecare data cand e singura, ea sufera. Asa ca daca spui: “Sa fii singur inseamna beatitudine, sa fii singur inseamna extaz”, o femeie nu poate intelege. In toata lumea s-a pus accentul pe a fi singur din cauza prea multor cautatori barbati – un Buddha, un Mahavira, un Iisus, un Mahomed. Toti acestia s-au insingurat si au ajuns la iluminare doar in singuratate. Ei au creat mediul.
Atunci cand e singura, o femeie e in suferinta. Daca exista un iubit, fie si in mintea ei, se simte fericita. Daca cineva iubeste, daca cineva e iubit – daca exista iubire in jurul ei, ea se simte hranita. Este o hrana, o hrana subtila. Ori de cate ori o femeie simte ca nu exista iubire, ea pur si simplu flamanzeste, se sufoca; intreaga fiinta i se ingusteaza. Asa ca o femeie nu se poate niciodata gandi ca singuratatea e beatifica. (…)
Simpla idee, simpla notiune, doar sentimentul ca celalalt exista si ca exista iubirea face ca o femeie sa se simta implinita. E hranita, e plina de viata. Doar prin aceasta iubire va ajunge ea la punctul in care cel care iubeste si cel iubit devin una. Atunci va aparea meditatia.
In cazul energiei feminine, meditatia apare doar in fuziunea cea mai profunda a iubirii. Acum nu mai poate fi niciodata singura. Acum poate sta in solitudine, nu mai e nicio problema; iubitul a fuzionat, e inauntrul ei. (…)
Diferenta aceasta trebuie inteleasa, trebuie inteleasa in profunzime, pentru ca totul depinde de ea. Gurdjieff are dreptate. Energia feminina va iubi, iar prin iubire va inflori starea meditativa, samadhi. Va aparea satori, dar in profunzime, la radacina se va afla iubirea, iar satori va fi inflorirea. In cazul energiei masculine, satori va fi la radacina, samadhi va fi la radacina, meditatia va fi la radacina si apoi va inflori iubirea. Dar iubirea va fi o inflorire.

Osho – Energia feminina II


Pentru profunzimea cu care crestem impreuna…
Acesta este sentimentul meu, ca ori de cate ori un barbat cautator vine la mine, el e interesat de meditatie si ori de cate ori vine la mine o femeie in cautarea spirituala, ea e interesata de iubire. O pot face sa devina interesata de meditatie daca-i spun ca prin intermediul ei ii va aparea iubirea. Dar dorinta ei profunda se indreapta spre iubire. Pentru o femeie, Iubirea este Dumnezeu. (…)
Cand vin la mine femei aflate in cautarea spirituala, profunzimea lor este zguduita. Ele incep sa simta un nou impuls, o noua iubire care rasare in ele. Acum sotii sau iubitii lor, partenerii lor nu vor mai fi capabili sa satisfaca aceasta nevoie. Aceasta poate fi satisfacuta doar de catre o fiinta de o calitate mult mai inalta. Asa se intampla.
Si-atunci iubitul tau, sotul tau va trebui sa devina mai meditativ, sa dea nastere unor calitati mai inalte ale fiintei…doar atunci va putea el sa te implineasca. Altfel relatia se va rupe, puntea nu poate ramane; va trebui sa gasesti un prieten nou. Sau, daca e imposibil sa gasesti un prieten nou atunci nu-ti ramane decat sa iubesti divinul. Nu-ti ramane decat sa uiti, pur si simplu,  de partea fizica – acum nu mai e pentru tine.
Acelasi lucru se intampla cautatorilor barbati, intr-un mod diferit. Atunci cand vin la mine, ei devin mai meditativi. Dupa ce devin mai meditativi, puntea dintre ei si partenerele lor de pana atunci se rupe, devine subreda. Acum prietena sau sotia lor trebuie sa creasca, altminteri relatia va ajunge in impas, nu va putea fi mentinuta.
Retineti ca toate relatiile noastre, asa-numitele relatii, sunt doar ajustari. Daca unul din parteneri se schimba, ajustarea are de suferit – in bine sau in rau, nu asta conteaza. Oamenii vin la mine si ma intreaba: daca meditatia aduce calitati mai inalte, atunci de ce s-a rupt relatia? Nu aceasta este intrebarea. Relatia era doar o ajustare intre doua persoane, asa cum erau ele.Acum una dintre ele s-a schimbat, cealalta trebuie sa creasca impreuna cu ea; in caz contrar vor aparea probleme, lucrurile vor deveni false.
Atunci cand un barbat vine aici, el devine mai meditativ. Cu cat e mai meditativ, cu atat mai mult vrea sa fie singur. Sotia, iubita va fi deranjata de lucrul acesta. Daca nu e intelegatoare, va incepe sa creeze probleme – barbatul acesta vrea sa fie mai singur. Daca e intelegatoare, atunci nu va fi nicio problema, dar intelegerea aceasta se poate ivi doar daca iubirea ei creste. Daca se simte mai iubitoare, atunci ii poate permite prietenului ei sa fie singur, iar ea ii va proteja singuratatea. Va incerca sa se asigure ca aceasta nu e deranjata – asa se va manifesta acum iubirea ei.
Iar daca barbatul acesta simte…daca el simte ca ea are grija ca meditatia lui sa nu fie tulburata, ca i-o protejeaza, ca i-o ocroteste, daca simte ca tacerea lui primeste sprijin, atunci nu mai are nevoie sa fuga de ea. Dar asa ceva se intampla doar daca iubirea ei creste.
Atunci cand creste meditatia unui barbat, trebuie sa creasca si iubirea unei femei. Doar asa pot ei sa tina pasul si asa va aparea o armonie mai inalta, iar aceasta va continua, tot mai inalta si mai inalta. Si va veni un moment cand barbatul va fi total in meditatie, iar femeia total in iubire – doar atunci are loc intalnirea perfecta, doar atunci orgasmul suprem, real dintre doua persoane. Nu fizic, nu sexual – total. Doua existente care se intalnesc una intr-alta, dizolvandu-se. Atunci cel care iubeste devine usa, cel iubit devine usa, si amandoi ating ceea ce este unitar.
Sursa : Osho – Calea mea, calea norilor albi

Sursa articol : https://nemuritoareaderand.wordpress.com/2012/01/01/osho-energia-feminina-ii/

Cand incepem o relatie adevarata?

Paar im Restaurant schaut auf Handys
E plina lumea basmelor de perechi care au trait fericiti pana la adanci batranete…
E plina lumea hoolywoodiana de comedii romantice cu povesti care se termina prin casatorie.
E plina lumea obisnuita de oameni care nu inteleg de ce visul iubirii nu dureaza asa cum s-au iluzionat.
Si e plina lumea de oameni care, din prea multa confuzie, decid sa puna lacatul la inima cu tablita Acces interzis.

Astfel, nu e greu sa constati ca suntem indoctrinati cu povestile de iubire cu happyend si cu multa frica de bad-end. Nimeni nu ne arata ce se intampla de fapt dupa ce cei doi ajung impreuna sau dupa casatorie. Parca totul se invarte in jurul a ce se intampla pana cand in sfarsit cei doi recunosc ca se iubesc. Numim asta “romantism”.

Apoi, teoretic drama se apropie de final, are loc recunoasterea relatiei, desi mai degraba abia incepe. Numim asta casatorie. Apar copiii, incepem sa fim nostalgici dupa vremurile in care hormonii si emotiile ne controlau, nu mai e nimic interesant in telenovela, ne resemnam. Numim asta The end.
Problema cu romantismul asta e ca, in loc sa te pregateasca pentru ce urmeaza, te afunda si mai mult in lumea iluziilor. Astfel, doi oameni se trezesc ca au o relatie de care habar nu au ce presupune de fapt..si atunci fac si ei ce vad ca face toata lumea: sex, casatorie, copii, familie, amantlac, divort eventual, etc.

Am exagerat putin (sau nu) in speranta ca iti vei chestiona mai mult actiunile in materie de relatii.
Bineinteles, asta nu inseamna ca de fapt povestile de iubire au bad-end, ci mai degraba ca suntem mai preocupati sa transformam o relatie intr-un rezultat decat sa ne bucuram de ceea ce ne aduce, chiar daca nu intotdeauna ceea ce aduce este ceva foarte placut.
Mintea umana e foarte preocupata (sau mai binezis programata) sa planifice viitorul relational si sa caute garantii fara sa se intrebe de adevarate motive pentru care face asta, in timp ce iubirea e de fapt singurul lucru din lumea asta pe care nu il putem programa. Sic!


O relatie adevarata nu incepe cand ne curtam, cand ne indragostim sau cand facem sex pentru prima data, nici macar cand decidem sa ne afisam cu persoana respectiva de mana. O relatie incepe cu adevarat dupa ce petrecem suficient timp impreuna, cu un grad marit de prezenta, astfel incat sa intelegem ce ne uneste de fapt.
O relatie adevarata e relatia care te modeleaza, te slefuieste, te provoaca in continuu sa cresti, te hraneste, te inalta, care te face mai bun, mai uman si mai spiritual in acelasi timp.
Putem petrece 10-20 ani impreuna si sa nu fim prezenti unul cu celalalt. In zilele noastre, observ din ce in ce mai des cupluri care prefera sa stea cu ochii in telefoane decat unul in ochii celuilalt. Deci e mai putin despre cat timp petreci cu cel drag, ci despre cat de prezent esti in relatie.
Bineinteles, timpul difera pentru fiecare…unii au nevoie de mai mult, iar altii de mai putin timp sa inteleaga. Din pacate nu e intotdeauna simultan…unul din cei doi a inteles, in timp ce celalalt nu.

As spune ca o relatie adevarata de cuplu incepe dupa ce dispare indragostirea, dupa ce cad mastile sau proiectiile facute asupra celuilalt si asupra relatiei. Pana atunci nu e cu adevarat o relatie si atunci…de ce facem atata drama? Pentru ca ne plac telenovelele si povestile siropoase mai mult decat starea de fericire, pentru ca mintea cauta mereu obiect de lucru.
Dar daca o relatie nu e cu adevarat relatie pana cand nu se trece la momentul adevarului, atunci cum am putea sa-i dam totusi o sansa sa devina una?

Cum ar fi ca, in loc sa fugi si sa cauti o relatie noua, sa te expui asa cum esti in fata partenerului si sa-i permiti sa te vada, fara proiectii si fara incercari de auto-decor?

Dar preferam sa ne punem masti si sa ne autodecoram ca sa fim acceptati. Iar daca cumva mastile cad (in cele din urma tot vor cadea), in loc sa ne recunoastem neputintele si temerile, ne indreptam rapid atentia inspre altcineva care ar putea „sa puna botul” la imagine de sine pe care incercam sa o afisam.

Numim aceasta pozitia strutului cu capul in nisip. :)

Ne autodecoram atunci cand nu acceptam realitatea cu privire la noi insine, cand o deformam in asa fel incat sa iesim mereu bine din toata povestea. Si, Doamne de cate ori nu facem asta, inconstient.
Daca te arati asa cum esti si partenerul nu are ochi sa te vada, e clar ca nu mai e nimic de facut, dar macar asigura-te ca nu ai lasat nimic important despre tine ascuns in vreun cotlon de suflet. Pentru ca in primul rand o faci pentru tine, pentru propria-ti descoperire.
Dar daca totusi ti-e teama si refuzi sa-i faci cunostinta partenerului cu cine esti de fapt (in cazul in care nu s-a prins deja), atunci pregateste-te sa suporti consecintele in timp, cu tot cu drame si povesti complicate.

Asadar, o relatie adevarata incepe atunci cand ai deschis larg usa spre sufletul tau, nu doar fereastra. Fara perdele, fara masti, fara mistere, fara incercarea de a parea mai interesant decat esti. Iar daca ambii parteneri fac asta, atunci putem vorbi de o relatie.

Pana atunci…te poti indragosti, te poti minti la nesfarsit, te poti casatori, avea copii, poti chiar imbatrani langa acelasi om si sa nu stii…cine esti si langa cine ai petrecut atatia ani. O relatie incepe in momentul in care decizi sa fii sincer cu tine si loial tie insuti!

Mult succes la onestitate!
Cu drag,
Adela Haru

Sursa articol: http://lifeinbalance.ro/2015/03/24/cand-incepem-de-fapt-o-relatie-adevarata/?utm_source=Life+in+Balance+Newsletter&utm_campaign=123456d807-NWL_Cand_incepem_de_fapt_o_relatie_adevarata&utm_medium=email&utm_term=0_ce4ed9a5f0-123456d807-100739237

Legile Iubirii

a-walk-in-the-clouds1

Iubirea nu este doar o lectie de sex, atingere si viata. Este si o lectie profunda de spiritualitate.  Deepak Chopra ne face cunoscute cele 7 legi spirituale ale iubirii, cele 7 etape prin care trece iubirea.

1. Stadiul (Legea) ATRACTIEI
 Deschidem portile iubirii cand suntem autentici…

Autenticitatea este primul pas catre atractie, conform primei legi spirituale a iubirii. A fi tu insuti, tu natural, tu in starea ta primara, originala, fara neafectare, fara masca, fara adaosuri si tertipuri te face sa fii cu adevarat atractiv in ochii celuilalt. A fi tu insuti cu sinceritate si simtindu-te confortabil in legatura cu acest lucru inseamna a fi atractiv. De ce? Pentru ca naturaletea determina o persoana sa fie perceputa drept atractiva, este de parere “In fiecare dintre noi exista limitarea si infinitul, adevarul si iluzia, pacatosul si sfantul si in fiecare moment putem alege ce anume sa exprimam, constientizand acel ceva. Suntem atractivi cand alegem autoexprimarea onesta ai totala

2. Stadiul (Legea) DRAGOSTEI NEBUNE (LEGEA ORBIRII)
Suntem mai mult decat un corp care simte dorinta nebuna de a atinge un alt corp…

Cand Atractia dintre doua persoane este foarte puternica, cand suntem mai mult decat un corp care simte dorinta irezistibila de a atinge un alt corp, atunci interactionam la un alt nivel, un nivel mult mai profund… Ne indreptam catre o alta realitate, una transcendenta, una care nu mai este deloc ordinara, ci ametitoare. Noi, fiintele umane, avem abilitatea de a experimenta iubirea la un nivel transcendental. Avem insa nevoie de o alta fiinta umana care sa declanseze aceasta traire. De aceea, atunci cand suntem in acest stadiu al indragostirii, vedem brusc lumea din jur cu alti ochi si totul ni se pare a avea un farmec de nedescris. Sunt ochii iubirii deschisi momentan doar pe jumatate.

3. Stadiul (Legea) COMUNIUNII
Iei de la celalalt ceea ce nu ai fi putut sa obtii niciodata singur. Dai ceea ce nimeni nu ar fi putut sa dea vreodata…
 
Aceasta etapa a iubirii este profunda, este minunata, este greu de atins si mentinut, dar totusi provocatoare. Comuniunea este contactul sufletului cu un alt suflet, este impartasirea propriului suflet cu sufletul unei alte persoane, este premisa pe care se cladeste de fapt increderea in celalalt. “In aceasta etapa, cei doi iubiti se muta intr-un teritoriu al necunoscutului, fiecare luand de la celalalt ceea ce singur nu ar fi dobandit niciodata”.In etapa Legaturii stranse, sufletele celor doi reusesc sa se atinga unul pe celalalt, iar o persoana reuseste sa-si transfere gandurile si tot ceea ce simte in cealalta persoana. Nu este usor sa lasi aceasta etapa sa se desfasoare. Impartasindu-te cu totul unei alte persoane, risti sa fii vulnerabil. Cine vrea sa fie vulnerabil? Multi dintre noi se feresc sa intre in aceasta etapa din cauza sentimentului de a pierde controlul asupra situatiei. Cine vrea sa piarda controlul asupra situatiei? Dar in aceasta etapa, iubirea deschide drumul catre o iubire deplina…

4. Stadiul (Legea) INTIMITATII
Daruindu-te pe tine fara nicio masca…

Ca fiinte umane, suntem alcatuiti din carne si spirit. In aceasta etapa, cele doua aspecte care formeaza identitatea fiintei umane fuzioneaza. In etapa Intimitatii, carnea se contopeste cu carnea, iar spiritul fuzioneaza cu spiritul. Fizicul se uneste cu fizicul, corpul subtil cu corpul subtil, sufletul cu sufletul. In aceasta etapa, considera autorul, energia sexuala si energia spirituala fuzioneaza intr-o singura energie, o energie creatoare si sacra a universului.
Aceasta uniune in intimitate este cu siguranta o uniune aparte. Prin Intimitate, ne revelam si impartasim din noi insine celuilalt. Poate ca tocmai de aceea adevarata intimitate este infricosatoare pentru o buna parte dintre oameni. In momentul in care atingem acest tip de intimitate “nu putem ascunde nimic, nu putem purta nicio masca, nu putem camufla nicio un sentiment de dubiu sau securitate. Trebuie doar sa fim pur si simplu acolo, in acel moment, fara niciun fel de limita”.

5. Stadiul (Legea) ABANDONARII si al (a) NON-ATASAMENTULUI
Te pierzi in celalalt pentru a te regasi apoi…

Conform acestei legi a iubirii, abandonarea in celalalt nu este deloc un act impotriva iubirii de sine. Ci dimpotriva. A te abandona in celalalt, afirma Chopra, este calea cea mai buna de a-ti gasi adevaratul eu si a renunta la egoul nostru care simte nevoia de separare. In aceasta etapa, renuntam la atasament. Atasamentul inseamna dependenta, inseamna pretentii, inseamna sclavie, inseamna control, manipulare, a incerca sa convingi pe cineva de ceva anume. Iubirea este libertate, este non-atasament, ea permite celor doi sa evolueze frumos, fara limite si constrangeri. “In adevarata Abandonare, nu simtim niciodata nevoia sa controlam persoana iubita, sa o seducem, sa insistam, sa fortam, sa obtinem ceva dand ceva. In adevarata abandonare, stim cum sa PERMITEM sa fie”.

6. Stadiul (Legea) Pasiunii
Iubind, traiesti… Pentru ca iubirea este viata.

Pasiunea pentru viata si pasiunea pentru iubire sunt acelasi lucru. Aceasta din cauza ca viata, in esenta sa, este iubire”. Unirea masculinului si a femininului intr-un singur corp ne poate aduce mai aproape de sufletul nostru si al celui pe care il iubim. Pasiunea nu este doar la nivel fizic si nu are in vedere doar dorinta sau eliberarea de dorinta carnala. Pasiunea nu este pentru ceva anume. Ea doar este.

7. Stadiul (Legea) Extazului
Venim din extaz si in extaz trebuie sa ajungem….

Din aceasta stare venim si aici trebuie sa ne intoarcem… Venim din extaz, caci extazul nu reprezinta altceva decat starea noastra originala, situatia de gratie de unde am plecat. Iar extazul este ultima etapa a iubirii. El inseamna depasirea naturii noastre umane, inseamna depasirea limitelor si atingerea unui punct inalt, cel al transformarii spirituale. Cum? Traversand toate cele 5 etape, ajungand la intimitate si ajungand si la mai mult de atat, la extaz… Aici este punctul final de destinatie al iubirii. Aici ajunge iubirea sa fie completa.


Sursa : http://naturadivina.com/2014/12/20/legile-iubirii/

duminică, 8 martie 2015

În brațele unui bărbat și alte idei despre noțiunea de ”bărbat”

bill-ray-faye-dunaway-practicing-scenes-with-steve-mcqueen
Ma tot întreb de-o vreme, Emma, ce înseamnă să fii bărbat. Cum arată un bărbat în ochii unei femei? Mai precis, cum arată un bărbat în ochii mei, fiind singurii ochi despre care pot vorbi la urma urmei?
Cât curaj trebuie să zacă într-un bărbat? Cât umor? Câtă seriozitate?

Care este doza ideală de pasiune? Dar cea de inteligență? Și..câtă putere are de fapt un bărbat? Unde stă ea, puterea? În brațe? În picioare? În creier? În ceva ce spune sau în ceva ce nu spune?
Am trăit o vreme (și acum poate ai să râzi) în care bărbatul prin excelență, cel mai pur bărbat din lumea asta, mi-a părut a fi Forrest Gump. Încă port un respect imens acelui personaj. Pentru modul lui simplu de a vedea și a spune lucrurile. Pentru capacitatea lui neșlefuită de a iubi o femeie. Pentru simțul lui nativ al dreptății și al prieteniei. Pentru toate astea, Forrest Gump mi-a părut o vreme bună din viață bărbatul cel mai pur din lumea asta.

Acum știu prea bine că bărbatul cu adevărat bărbat va fi întotdeauna cel pe care îl iubești.
Atunci când ești realmente îndrăgostită, simți probabil cel mai intens noțiunea de ”bărbat”. O resimți pe undeva la nivel ancestral. Te uiți în ochii celuilalt și îți vine să-i spui cu forța tuturor femeilor din care te tragi ”tu ești bărbat –  eu sunt femeie”, cu toți fiorii pe care îi poate produce un astfel de moment. Bun, bun, ”tu ești bărbat –  eu sunt femeie”.  Dar ce înseamnă asta? Ce ne face să resimțim atât de ”bărbat” un bărbat și nu la fel de ”bărbat” un altul?
Să fie puterea lui? Potențialul pe care îl are? Inteligența pe care o manifestă? Hmm

-Puterea – Protecția -
Puterea unui bărbat, Emma, îmi pare din ce în ce mai mult a zace în nivelul de protecție pe care îl resimți în preajma lui. Un bărbat te protejează. Și nu, nu cred că trebuie să știe vreo formă de arte marțiale pentru asta. Cred însă că e de ajuns să fii cu el noaptea pe o străduță întunecată și să fii liniștită. Să fii în dreapta lui în mașină și să fii liniștită. Să îi simți mâinile protectoare peste tine noaptea. Să te trezești din când în când cu mâna lui prinsă de plapumă, acoperindu-te în timpul nopții, pentru că, din nou, ești ”cu spatele gol”. Un bărbat te protejează chiar și atunci când nu ai nevoie de asta. În special atunci când tu crezi că nu ai nevoie de asta. Frumusețea în protecția pe care un bărbat o oferă în zilele noastre zace tocmai în discreția cu care o face. Ea nu mai zace de mult timp în gesturi precum a sta cu pușca în fața ușii sau a aduce mâncare acasă. Ba mai mult, din ce în ce mai multe femei se simt ofensate de ideea de a avea nevoie de protecție din partea unui bărbat. Nu intrăm în dezbaterea asta acum. Cert e că formele de protecție au devenit din ce în ce mai discrete și mai finuțe. Prezente în continuare însă. Nu pentru că am avea nevoie. Poate că niciodată nu au avut nevoie cu adevărat femeile să fie protejate. Ci pentru că e înduioșător. Pentru că e o afirmație fără cuvinte. Pentru că e înduioșător să descoperi protecția în cele mai mici dintre gesturi.

-Alintul -
Un bărbat cu adevărat bărbat, Emma, te face să te simți ca o fetiță mică și răsfățată dar și ca o femeie puternică și frumoasă în același timp. Propoziția asta sună a clișeu numai pentru cei care nu au experimentat-o încă.  Crede-mă, ești fetiță mică de fiecare dată când te privește cu îngăduință și cu drag atunci când te alinți, atunci când te plângi, atunci când ești mofturoasă și el răspunde cu drag și cu răbdare mofturilor tale. Ești fetiță mică atunci când bărbatul de lângă tine tresare când te împiedici și e constant pe jumătate în poziție de a te prinde înainte ca tu să te împiedici până la capăt. Ești fetiță mică atunci când scoți la suprafață toată grija matură pe care o poate purta un bărbat. Felul în care pare să fie mereu în poziție de start în preajma ta, gata să te prindă dacă te rostogolești. Felul în care te întreabă adesea fără răutate sau ironie dacă ți-ai amintit aia și aia și aia și dacă ai făcut aia și aia și aia. Cu drag și îngăduință matură la adresa zăpăcelii tale și a firii uituce.

-Pasiunea-
Ești femeie în toate momentele în care ai nevoie ca un bărbat să facă dragoste cu tine ca nimeni altcineva. Atunci când ai nevoie să știe prea bine când ai nevoie să facă dragoste cu tine și când ai nevoie să facă sex cu tine. Să înțeleagă că aceleași brațe puternice care te pot apăra se pot și juca cu tine. Te pot învârti. Te pot răsuci. Și nu. Nu te pot niciodată lovi. Aici intervine liniștea și sentimentul de protecție. Cred că am uitat să fim femei în brațele unui bărbat. Hmm. Cred că suntem atât de independente, atât de frumoase și atât de puternice încât literalmente nu mai știm să fim simple femei în brațele unor simpli bărbați.

-Brațele-
Cred că brațele unui bărbat sunt locul în care îți poți permite să fii incredibil de vulnerabilă. Locul în care nu ai nevoie de haine, de pantofii tăi dragi, de miile de deadlineuri pe care ești capabilă să le gestionezi sau de idei salvatoare de un fel sau altul. Cred că brațele unui bărbat ar trebui să poată să scoată esența de femeie din tine. Să vrei să fii protejată și îngrijită chiar dacă nu ai nevoie de asta. Să te facă să vrei să aberezi liber pe orice temă pe care o găsești interesantă. Brațele unui bărbat ar trebui să te facă să îi povestești cu lejeritate și încredere deplină lucruri pe care nimeni pe lumea asta nu le mai cunoaște despre tine.

Acum că mă gândesc, Emma, încep să cred tot mai mult că brațele unui bărbat, ale bărbatului de care ai nevoie, sunt un loc magic în care poți trece liniștită prin întreaga paletă de emoții umane. Râs, plâns, chicotit, îngrijorare, teamă, bucurie, furie, fericire, îndoială, pasiune consumatoare, liniște deplină.
Da. Cred cu tărie acum că trebuie să te poți uita la brațele bărbatului de lângă tine, sau ale unui bărbat pe care l-ai iubit cândva și să poți exclama: ”Uite! Paleta mea întreagă de emoții! Pfai! Acolo râd, acolo plâng, acolo sper, acolo uit, acolo fac dragoste, acolo citesc!”  Să te poți uita la brațele lui așa cum te uiți la locșorul tău preferat de citit, la fotoliul în care ai citit ani de-a rândul cele mai frumoase, cele mai intense cărți din viața ta. Așa cum te uiți la o rochie pe care ai purtat-o atâția amar de ani în atâtea momente importante pentru că pur și simplu nu te-ai putut desprinde de ea și de zâmbetul instant pe care îl pune pe fața ta. Pentru că de fiecare dată când o vezi  o prinzi inevitabil cu ambele mâini și îți adâncești fața în ea inspirând puternic mirosul și odată cu el zecile de amintiri intense. Mda. Cam așa stau lucrurile și cu brațele unui bărbat.

-Creierul-
Creierul unui bărbat.. Ah, acolo e cel mai simplu.
Dacă nu îți vine măcar din când în când să vrei să îi îmbrățișezi literalmente fizic creierul pentru câte o idee, o replică, o secvență incredibil de faină, atunci n-are niciun rost.

-Hotărârea-
Un bărbat e hotărât, Emma. Iar un bărbat îndrăgostit e cea mai hotărâtă fiiință de pe planteta asta. Dacă nu e hotărât în felul în care îți vorbește, în felul în care te atinge, în lucrurile pe care și le dorește cu tine, de la tine, cu el, de la el, de la întreaga lui viață atunci fie nu este complet îndrăgostit fie nu este (încă) complet bărbat. Dar atunci când un bărbat care te iubește te ia în brațe, nu există hotărâre mai definitivă în tot Universul ăsta al nostru. Nimic mai simplu. O îmbrățișare hotărâtă e tot ce ai nevoie ca să știi că am dreptate.  (iar Univers am ales conștient să scriu întotdeauna cu literă mare din respect pentru milioanele de ani de existență și de experiență).

-Mirosul-
Voi încheia acum cu partea mea favorită. Mirosul.
Îmi vine în minte un citat din Henry Miller – ”mirosea a vanilie, a sex și a păcat”.
Cu adevărat important, aici, Emma, cred că este descoperirea mirosului lui pur. Mirosului lui de bărbat. Abilitatea de a da deoparte parfumul, gelul de duș, deodorantul și orice fel de alte loțiuni sau mirosuri care s-ar fi putut ascunde în timp în pielea bărbatului de lângă tine și a găsi mirosul lui. Esența lui de om, de bărbat. Iar pentru asta avem nevoie de ceea ce mie una îmi pare unul dintre cele mai intime și mai liniștitoare gesturi dintre toate câte există – acela de a crea o conexiune între vârful nasului femeii și baza gâtului bărbatului. Să înveți, ca femeie, să îți vâri nasul la baza părului lui îmi pare absolut esențial. Să-ți treci mâna stângă prin părul lui, în spate, de la bază în sus, să-i răscolești fiecare fir de păr ce părea să doarmă liniștit și apoi, odată ce fiecare fir zbiară revoltat în direcții diferite, să îți cufunzi nasul în gâtul lui, în spate de tot, acolo unde se termină părul și începe spatele. Cumva, trăiesc cu convingerea că acolo se întâlnește bărbatul cu copilul. Cumva, cred că de acolo izvorăște întregul lui miros ca om. Că acolo începe și se sfârșește orice poveste. Acolo unde începe bărbatul și se sfârșește copilul. Sau invers. Odată vârât nasul acolo, odată trecută mâna prin păr încep să cred că ADN-ul tău începe să înregistreze cu adevărat prezența acestui bărbat în fibrele tale. Începe să îi înregistreze și să-i recunoască mirosul. Începe să fie.. ”bărbat”. Tu femeie. El bărbat. Nimic mai simplu. De când lumea.

Mda. Mă tot întreb de-o vreme, Emma, ce înseamnă să fii ”bărbat”.
Poate că nimic din tot ce am înșirat eu mai sus.
Poate că TOT ce am înșirat eu mai sus și încă CEVA.
Poate că nici nu contează prea mult.
Poate că tot ce contează de fapt este să te facă să vrei să îți plasezi palmele pe pieptul lui, ochii ațintiți într-ai lui și să îi spui zâmbind ”tu ești bărbat –  eu sunt femeie”.

Sursa articol : http://dragaemma.ro/in-bratele-unui-barbat-si-alte-idei-despre-notiunea-de-barbat/

duminică, 1 martie 2015

De la dragoste la sex... si inapoi la dragoste






intimacy

Dedicăm acest articol manifestării sexualității în cadrul relației de cuplu, deoarece actul amoros este una dintre cele mai importante și mai plăcute activități pe care le putem face împreună cu partenerul nostru.

Bineînțeles că, așa cum fiecare cuplu este diferit și sexualitatea este particulară fiecărui cuplu în parte. Și acest lucru este extrem de binevenit deoarece aduce diversitate în viețile noastre.

Acest articol nu este despre ceea ce face un cuplu în dormitor, ci despre felul în care o face, sau mai bine zis despre transformarea relației sexuale pe măsură ce cuplul evoluează.

Conștientizările pe care le vom împărtăși cu voi le-am trăit și le trăim în continuare în cadrul cuplului nostru. De asemenea, și alți oameni ne-au povestit aspecte cu privire la viața lor sexuală și asta ne-a inspirat și motivat să împărtășim cu voi subiectul sexualității în cuplu.


La începutul fiecărui cuplu, așa cum se întâmplă cu toate activitățile pe care le facem împreună, și sexualitatea este deosebită, se trăiește diferit. Fiecare întâlnire a trupurilor celor doi este o sărbătoare a vieții și a simțurilor. Timpul nu mai există, spațiul se dezintegrează și tot ce rămâne din acest Univers este îmbrățișarea tremurândă a celor doi îndrăgostiți. Orgasmul mai este numit și “mica moarte” tocmai datorită acestei trăiri în afara spațiului și a timpului. Am putea spune că absolut nimic nu se compară ca nivel de plăcere și extaz cu acele acte de iubire de la începutul relației.


În timp însă, percepția asupra actului amoros a celor doi începe să se schimbe…și nu neapărat în bine. Din păcate, începe să descrească în intensitate și plăcere și nu mai are strălucirea și farmecul acela îmbătător de la început. Cu toții experimentăm această scădere în apetit sexual în cadrul relației. Întrebarea ar fi ce este de făcut? Cum putem să retrăim acea plăcere imensă de la început prin simpla atingere a partenerului?


Primul lucru este să conștientizăm faptul că ceva se întâmplă. Acest pas este cel mai dificil deoarece în majoritatea cuplurilor subiectul sexualității este tabu. Partenerilor le este teamă să vorbească deschis despre ceea ce simt în dormitor de frică să nu fie interpretat greșit sau să nu îl jignească pe celălalt.


Am întâlnit cupluri care aveau această problemă de lipsă a comunicării, dar amândoi își doreau să se schimbe ceva în relația lor amoroasă. El evita să îi spună că nu mai simte aceeași plăcere și dorință din teama de a nu fi acuzat că nu o mai iubește, iar ea se ferea să îi spună același lucru din teama de a nu-i răni orgoliul masculin. Și astfel se prefăceau amândoi în dormitor, dar ieșeau de acolo nesatisfăcuți și nemulțumiți de ceea ce au trăit. Și cât de trist poate să fie acest lucru atunci când o simplă discuție între ei, purtată cu iubire și compasiune i-ar fi făcut să conștientizeze că ceva trebuie schimbat la modul în care își exprimă sexualitatea pentru a se putea bucura din nou unul de celălalt.

În anumite cazuri, datorită lipsei de comunicare pe acest subiect, se poate ajunge la o rupere completă a raporturilor sexuale între parteneri și chiar la refugiul în alte relații pentru a trăi acele momente de plăcere.


Astfel trebuie să ne asumăm aceste discuții, cu riscul de a deranja ego-ul partenerului sau pe al nostru, dacă ne dorim ca relația amoroasă să redevină plină de pasiune și iubire. Dacă această discuție nu poate avea loc între tine și partenerul tău vă sugerăm să apelați la un terapeut care să intermedieze dialogul dintre voi.

Acum să vedem care este reala problemă.


Ceea ce se întâmplă în interiorul relației amoroase a celor doi este aceeași pierdere a intimității…și știm că am mai vorbit despre asta cu multe alte ocazii, dar nu avem de ales, iese la suprafață în fiecare circumstanță.

Prin pierderea intimității celor doi în cadrul sexualității cuplului se pierde și acea conexiune extrem de importantă prin care actul amoros devine mai mult decât ceva fizic, devine o contopire a celor două ființe.


Ce putem face pentru a readuce intimitatea între noi? Ce putem face pentru a trece de la a face sex la a face dragoste din nou? Cum refacem intimitatea într-un domeniu atât de greu de abordat?

Scriitoarea Zoe Kors, editor la revista LA Yoga Magazine și Life Coach,  ne oferă 6 sugestii pentru a readuce intimitatea în relația noastră. Am rezonat foarte bine cu acestea, de aceea vi le vom împărtăși în continuare în speranța că vă vor deschide interesul și că vor da rezultate și pentru voi.


1. Nu vorbiți

Atunci când ne gândim la intimitate, ne referim de multe ori la împărtășirea secretelor. În special atunci când vine vorba de sexualitate, verbalizarea celor mai ascunse dorințe și fantezii este un act de intimitate. Cu toate acestea, deși suntem extrem de atrași de acestea, fanteziile sunt prin definiție o metodă de a evada din realitate. Atunci când ne ascundem în spatele cuvintelor, de fapt ne folosim de conversație pentru a ne masca vulnerabilitatea. Preferăm să îi spunem partenerului cine suntem decât să îi arătăm.

Adevărata intimitate între iubiți are loc în momentele de tăcere ale prezenței și conexiunii dintre cuvinte.


Pasul 1: Intrați în dormitor cu intenția de a nu vă spune absolut niciun cuvânt. Înainte de orice contact fizic intim, petreceți-vă o oră împreună fără a vorbi. Fiți deschiși emoțional eliberându-vă de orice rol sau mască pe care o purtați în alte contexte. În acest fel veți renunța la povestea voastră despre voi, atât ca indivizi cât și ca și cuplu făcând loc unei conexiuni mult mai profunde, non-verbale, la nivel energetic.


2. Nu căutați orgasmul

Când Emerson a spus că ”Viața este o călătorie și nu o destinație” s-a referit la faptul că atunci când ne concentrăm asupra unui anumit țel pierdem momentele valoroase de pe parcursul călătoriei. La fel se întâmplă și în contextul actului amoros. Există studii potrivit cărora femeile pot avea peste 11 tipuri de orgasme. În cazul bărbaților, aceștia sunt atrași de momentul ejaculării încă din adolescență, aceasta fiind o trăsătură biologică de care depinde supraviețuirea speciei. În acest context noi am înțeles total greșit cum că destinația sexului ar fi orgasmul și prin asta ne-am răpit oportunitatea extraordinară de a avea parte atât de plăcere cât și de intimitate.


Pasul 2: Decideți amândoi încă de la început că nu urmăriți atingerea orgasmului în timpul actului sexual. Excludeți din start amândoi această opțiune. Făcând acest lucru vă dați ocazia să fiți prezenți și să vă bucurați de fiecare moment de plăcere și conexiune fără a vă gândi la finalitatea actului. Aduceți-vă reciproc aproape de orgasm și apoi retrageți-va cu tandrețe. Observați astfel legătura puternică ce se creează între voi menținându-vă unul pe celălalt în starea de extaz.


3. Nu vă grăbiți

Trăim într-o lume în care totul se desfășoară cu o viteză accelerată. Ca și societate ne axăm mai mult pe ”a face” decât pe ”a fi”. Pentru că jonglăm cu atât de multe responsabilități, sexul tinde să devină un alt punct de bifat de pe lista atribuțiunilor zilnice.

Graba de a ”face sex” nu încurajează ideea de ”a fi intimi”.


Pasul 3: Separați-vă complet de lumea exterioară. Considerați dormitorul ca fiind o lume a voastră fără timp și spațiu, ca un loc sacru în care vă puteți abandona unul celuilalt, fără griji și fără responsabilități. Luați decizia conștientă de a nu vă grăbi în ceea ce urmează. Lăsați energia să curgă între voi. Mișcați-vă foarte încet savurând fiecare senzație și permițând intimității să crească.


4. Dezbrăcați-vă unul pe celălalt

Indiferent dacă este prima oară când faceți dragoste unul cu celălalt sau dacă o faceți deja de 30 de ani, a-ți oferi corpul tău partenerului este un dar și a-l primi pe al acestuia este un privilegiu. Nu permite modestiei sau obișnuinței să te oprească din a onora acest schimb sacru.


Pasul 4: Practicați acest exercițiu la lumina lumânărilor sau într-o încăpere cu lumină redusă. Dezbrăcați-vă unul pe celălalt, înlăturând câte un articol de îmbrăcăminte pe rând, sărutând fiecare parte a corpului care rămâne descoperită. Prin aceasta veți crește sensibilitatea partenerului, permițându-i să vă simtă cu întregul său corp și nu doar cu organele genitale.


5. Respirați împreună

Această tehnică reprezintă o formă de meditație prin care vă mutați atenția de la gânduri la respirație. În Tantra partenerii își sincronizează respirația ca o formă de conexiune la nivel energetic care nu are ca scop oferirea și primirea plăcerii fizice.


Pasul 5: Începeți cu o îmbrățișare. Petreceți câteva minute în care vă încetiniți și vă sincronizați respirația. Stabiliți în mod tacit un ritm confortabil pentru amândoi. Faceți câte o pauză între expirație și inspirație cât și invers pentru a împărtăși împreună un moment de liniște. Respirația împreună este rezultatul cooperării și respectului reciproc. Încercați să mențineți acest pact pe întreaga desfășurare a actului amoros.


6. Contactul vizual

Contactul vizual este o foarte importantă formă de conexiune. Cu toate acestea, oamenii obișnuiesc să închidă ochii în timpul actului sexual. Contactul vizual scoate la suprafață vulnerabilitatea fiecăruia devenind astfel un puternic instrument de intimitate.


Pasul 6: Așezați-vă față în față și priviți-vă în ochi unul pe celălalt timp de 20 de minute. Păstrați contactul vizual pe parcursul desfășurării întregului act. De asemenea, încercați să nu rupeți contactul în timpul orgasmului.

Privirea în ochi a partenerului în momentul orgasmului ar putea fi chiar definiția cea mai bună a intimității.


Acestea sunt doar câteva idei de a readuce intimitatea în cadrul relației voastre de cuplu, însă în dragoste nu există reguli. Așadar sunteți liberi și chiar vă încurajăm să vă găsiți propriile tehnici de reconectare la celălalt și propria formă de cultivare a intimității între voi.

Sursa articol : http://jurnaldecuplu.com/2015/02/06/de-la-dragoste-la-sex-si-inapoi-la-dragoste/

Manifesta-ti Sufletul Pereche

Love-Emotions-in-the-rain-hd-wallpapers

Crezi cu adevărat că sufletul tău pereche există undeva, în lumea asta mare?
A crede că sufletul tău pereche există undeva, prin lume, este de importanţă vitală, ca pas pregătitor, pentru manifestarea lui/ ei, în viaţa ta. Legea fundamentală a atracţiei afirmă că vei atrage acele lucruri care corespund nivelului tău de credinţă. Eu sunt convinsă că Universul ne reflectă întotdeauna credinţele cu privire la noi înşine şi la lume. În cazul în care credem că lumea este un sălaş confortabil, al dragostei şi armoniei, atunci vom trăi, cel mai adesea, această experienţă. În schimb, credinţa conform căreia lumea este un lăcaş haotic, al temerilor şi tensiunii psihice, se va transforma în însăşi realitatea noastră. Prin urmare, a crede şi a şti, cu certitudine, că sufletul tău pereche există pe undeva face parte din formula manifestării sale.

Totuşi, dacă nu eşti pe deplin încrezător în existenţa sufletului tău pereche, haide să căutăm şi să evidenţiem lucrurile care îţi vor întări credinţa! Crezi că eşti vrednic/ă de iubire? Dacă citeşti aceste rânduri, sunt convinsă că eşti demn/ă de dragoste. De ce? Fiindcă oamenii adorabili şi vrednici de iubire îşi doresc şi mai multă dragoste, în existenţă. Pe de altă parte, dacă tu crezi că nu eşti adorabil/ă şi demn/ă de dragoste, îţi voi adresa câteva întrebări, cu scopul de a-ţi zdruncina convingerile. Acordă-ţi câteva clipe, pentru a identifica trei (sau mai multe) trăsături adorabile care te caracterizează, cum ar fi generozitatea, compasiunea, prietenia, amabilitatea, politeţea, atenţia, distincţia, natura aparte, umorul etc. Aşterne-le pe hârtie şi memorează-le! Le vei utiliza, peste puţin timp, pentru harta comorii.

Cunosc numeroşi oameni singuri – atrăgători, realizaţi profesional – care au, totuşi, credinţe extrem de negative şi limitative, în ceea ce priveşte capacitatea lor de a-şi găsi sufletul pereche. Lista se derulează, de obicei, în felul următor:
-Sunt prea bătrân/ă.
-Sunt prea dolofan/ă.
-Sunt prea bolnav/ă.
-Trecutul mă împovărează.
-Mă bucur de prea mult succes.
-Nu sunt suficient de realizat profesional.
-Toate partidele bune sunt luate.
-Nimeni din cei dezirabili nu mă vrea, la rândul său.
Acestea sunt scuze “de-o şchioapă”; care, în schimb, te blochează, te ţin pe loc. Există miriade de dovezi că dragostea este menită tuturor, indiferent de vârstă, greutate, venit sau de orice pretext neînsemnat. 

Dar dacă ţi-aş spune că nu este treaba ta să ştii CUM se va ivi sufletul tău pereche? Ţie nu îţi revine decât sarcina de a fi pregătit/ă, dornic/ă şi deschis/ă faţă de dragoste. Nu prea ştii de unde provin aerul sau apa; însă crezi, cu tărie, că ele există pentru tine. Ca fiinţă umană, ştii că aerul şi apa sunt dreptul tău divin. De asemenea, ştii că, indiferent ce greşeli ai făcut cândva, vei continua să te trezeşti în fiecare zi şi să te bucuri de aer şi apă. La fel stau lucrurile şi cu iubirea. Există şi îţi este destinată. Este reală şi ţi-a fost menită, dintotdeauna. Trebuie doar să îţi aminteşti Iubirea care eşti tu însuţi/ însăţi şi, odată ce îţi vei fi amintit, Universul îţi va trimite sufletul pereche – partenerul perfect.

Nu ai nimic de făcut; în schimb, există o singură cale, o unică modalitate de A FI.
• Fii acea făptură adorabilă, iubitoare, care şi eşti, de altfel!
• Trăieşte în cunoaşterea că te afli într-o relaţie plină de dragoste, binecuvântată printr-un legământ!
• Trăieşte acest adevăr în fiecare zi, pe când savurezi clipele de aşteptare, pregătindu-te pentru apariţia marii tale iubiri!
• Urmează-ţi intuiţia şi porneşte la acţiune, atunci când se iveşte oportunitatea!

TEST IQ – SUFLETUL PERECHE
(răspunde prin DA, NU sau NU SUNT SIGUR/Ă, la fiecare întrebare)
• Crezi că sufletul tău pereche există în realitate?
• Eşti pregătit/ă să îţi întâlneşti sufletul pereche astăzi? Chiar acum?
• Dacă sufletul tău pereche ar avea capacitatea sau posibilitatea de a-ţi observa viaţa, în clipa de faţă, ai fi tu, oare, mândru/ă de ceea ce ar zări?
• Eşti în cea mai bună formă, atât din punct de vedere psihologic, cât şi fizic, pentru a-ţi întâlni sufletul pereche?
• Căminul tău este pregătit pentru a-ţi primi sufletul pereche?
• Ai întocmit o listă cu principalele zece trăsături, calităţi ale partenerului/ei ideal/e?
• Îţi manifeşti cu regularitate calităţile de care crezi că sufletul tău pereche ar fi atras/ă?
• Există iubiri din trecut care încă sunt ancorate de tine?
• Te-ai împăcat cu posibilitatea că s-ar putea să nu-ţi întâlneşti niciodată sufletul pereche (crezi, în mod sincer, că vei trăi o viaţă fericită, chiar dacă nu îl/o vei întâlni)?
REZULTATE:
În cazul în care ai răspuns “nu” chiar şi la o singură întrebare, s-ar putea să împiedici, fără voie, la nivel inconştient, apariţia sufletului tău pereche, în viaţa ta.
Te-ai întrebat vreodată ce e necesar, pentru a întâlni iubirea vieţii tale? Constă visul tău în găsirea unui partener de viaţă care să te iubească, să te preţuiască şi să te adore?

Ca o persoană care nu şi-a întâlnit şi care nu s-a căsătorit cu propriul suflet pereche, până la împlinirea vârstei de 44 ani, am învăţat multe, pe parcurs, cu privire la ceea ce este, sau nu, constructiv, în lumea dragostei şi a romantismului.
Iubirea adevărată poate fi întâlnită şi trăită de orice fiinţă, la orice vârstă, dacă este dispusă şi dornică să se pregătească, la toate nivelurile, cu scopul de a deveni un magnet pentru dragoste. Acest minunat Univers al nostru este astfel proiectat, încât să ne trimită oamenii şi lucrurile pe care le atragem, dacă suntem consecvenţi, statornici, în ceea ce priveşte propriul nostru sistem de credinţe. Dacă tu nu crezi că îl/o vei întâlni, vreodată, pe ACELA / ACEEA PUS/Ă DEOPARTE – ALESUL/ ALEASA; atunci … ia, ghici? credinţele ţi se vor adeveri … probabil că nici nu îl/ o vei întâlni.

Cu toate acestea, dacă tu crezi (îţi induci credinţa, convingerea) nu numai că ACELA / ACEEA PUS/Ă DEOPARTE există, în realitate, dar se şi află ÎN CĂUTAREA TA, LA RÂNDUL SĂU, atunci te afli pe drumul cel bun, eşti în apropierea iubirii adevărate. Bunica mea îmi spunea mereu “există un capac pentru fiecare oală“,  sau “fiecare sac îşi are peticul“, în sensul de “orice suflet îşi are jumătatea sa“. Cu alte cuvinte, există o partidă — un partener perfect — pentru fiecare persoană. Chiar şi în aceste condiţii, trebuie să recunosc că au existat multe, multe momente, în jurul vârstei de 30 ani, când eu însămi am pus sub semnul întrebării şi chiar m-am îndoit de acest adevăr, fiindcă nu-mi găsisem încă peticul la sac; ori capacul, la oală. 

Apoi, într-o bună zi, s-a întâmplat ceva care mi-a consolidat credinţa că sufletul meu pereche exista undeva … în lumea asta mare. Priveam Oprah, care o invitase pe Barbra Streisand, în emisiune. Barbra se îndrăgostise recent de James Brolin şi îmi amintesc că gândeam: “Uite o divă super-înstărită, ultra-renumită … oare câţi bărbaţi ar putea fi o partidă, pentru ea?” Şi m-am dumirit, imediat: dacă Dumnezeu ar putea găsi omul potrivit pentru ea, atunci eu aş fi “floare la ureche”! Am ştiut, în acea clipă, cu deplină certitudine, că, dacă Universul păstrase bărbatul perfect pentru Barbra Streisand, atunci şi sufletul pereche exista pe undeva, prin lume. Am intuit, de asemenea, că trebuie să mă pregătesc, la toate nivelurile, pentru a-l magnetiza în viaţa mea.

În acea perioadă, lucram la domiciliu şi singurii bărbaţi pe care îi întâlneam erau băieţii de la livrări … poştaşul şi prestatorii de servicii de la Fedex, UPS, sau furnizorul de la Sparkletts … şi, pe deasupra, majoritatea erau deja căsătoriţi! Am recurs la tot ceea ce învăţasem, cu privire la tehnici de manifestare, psihologie, spiritualitate şi legea atracţiei; şi am început să le pun în aplicare, în viaţa mea sentimentală. Intenţiile mele au devenit limpezi precum cristalul, pe când mi-am eliminat simultan dezordinea, atât din casă, CÂT ŞI din inimă. Am învăţat, dar am şi născocit tehnici, ritualuri, vizualizări şi rugăciuni, care mi-au înlesnit pregătirea trupului, minţii, spiritului şi a căminului, pentru o relaţie uluitoare. Şi … chiar au pus lucrurile în mişcare! Au fost cu adevărat eficace!

După şase luni de la luarea deciziei şi implicarea cu seriozitate în procesul de manifestare a sufletului meu pereche, mi-am întâlnit soţul, Brian, care mi-a întrecut, chiar covârşit, toate dorinţele şi aşteptările. A fost şi este bărbatul visurilor mele.
Chiar au efect toate acestea?

Ei bine, au fost eficace şi au pus lucrurile în mişcare pentru mine; şi, recent, pentru soacra mea, Peggy. După 55 ani de căsnicie şi 5 ani de văduvie, Peggy, acum în vârstă de 80 ani, şi-a stabilit intenţia de a-şi găsi un partener. În câteva luni, Peggy l-a întâlnit pe John care, l-a rândul lui, s-a bucurat de peste 50 ani de căsnicie, înainte de trecerea în nefiinţă a soţiei lui. La ora actuală, Peggy şi John sunt asemenea unor adolescenţi îndrăgostiţi, savurând bucuria de a fi redescoperit MAREA DRAGOSTE, în anii de aur ai existenţei lor.

Indiferent dacă ai 28 sau 88 de ani, nu este niciodată prea târziu.
RUGĂCIUNE ZILNICĂ în vederea întâlnirii sufletului pereche:

Dumnezeule şi Tot Ceea Ce Este, în această clipă îmi exprim recunoştinţa pentru tămăduirea inimii mele de ORICE m-ar împiedica să-mi materializez sufletul pereche şi ar împiedica apariţia sufletului meu pereche. În chiar această clipă, îmi amintesc că partenerul meu potrivit, perfect, se îndreaptă către mine, întrucât ne atragem, ne magnetizăm; şi singura mea sarcină este să-mi păstrez conştienţa şi cunoaşterea deplină că inimile noastre s-au alăturat, pe când “savurez clipele de aşteptare.”
Şi aşa este.Prayer_by_Bluwi
“Sunt fascinat de magnificenţa frumuseţii tale şi îmi doresc să te contemplu cu o mie de ochi. Mă aflu în sălaşul mizericordiei şi inima-mi este un lăcaş de rugăciune.” – Rumi

VIZUALIZARE ZILNICĂ, ÎN SCOP DE ÎMPĂMÂNTARE
Începe prin a inspira profund, de trei ori, în scop de purificare, conducând energia inspiraţiei către partea inferioară a trupului tău! Imaginează-ţi fâşii care ţi se extind din picioarele şi te înrădăcinează ferm, în Pământ! Poartă-ţi atenţia mentală, înspre spaţiul inimii şi continuă printr-o altă respiraţie profundă, purificatoare, urmându-ţi, pe aripile ei, atenţia, până în inimă! 

Întreabă-ţi inima ce culoare sau ce combinaţie de culori trebuie să izvorască din floarea inimii tale, pentru a reda energia celui mai înalt potenţial, a celei mai deschise inimi şi a celei mai echilibrate stări de fiinţare! Oricare ar fi culorile înfăţişate, dă crezare viziunii tale! Îngăduie-le să se desfăşoare şi să circule prin zona pieptului! Respirând blând, dar profund, dă-ţi voie să simţi căldura sau răcoarea, fineţea şi puritatea, ori propria natură a spiritului tău! 

Permite-i aceste delicate prospeţimi să ţi se răspândească, încetişor, prin tot trupul; să se ridice, prin gât, până în creştet, ramificându-se şi revărsându-se, în cascadă, de la nivelul gâtului, peste braţe şi, radiind, simultan, din palme! Pune această energie, în mişcare, cu blândeţe, şi îngăduie-i să curgă, în spirală, de-a lungul trunchiului, picioarelor şi prin tălpi, continuând să inspiri şi ştiind, cu certitudine, că această energie este însăşi energia fiinţei tale şi întruchipează receptivitatea la întâlnirea sufletului tău pereche! 

Dă-i voie acestei energii să se deplaseze şi să se rotească, în voie, prin trup! Poţi rămâne astfel, atâta timp cât doreşti. Atunci când te simţi pregătit să-ţi continui activităţile zilei, respiră din nou profund, de câteva ori! 
Nu uita să îţi cobori energia, până în zona pelviană! Atunci când eşti pregătit, pleacă-ţi uşor bărbia înspre piept, fără a-ţi întinde excesiv gâtul şi deschide-ţi încetişor ochii, revenind la energia firească a trupului şi îndeplinindu-ţi îndatoririle zilei – cu certitudinea că radiezi, în continuare, intensa ta esenţă magnetică, de-a lungul întregii zile!

SIMŢĂMÂNTIZĂRI
Ca parte constitutivă a procesului de pregătire, în vederea întâlnirii şi materializării sufletului pereche, am creat o serie de subprocese, cu rol de sprijin, în beneficiul propriu, pe care eu le numesc “simţământizări“.

Deşi unii oameni le-ar denumi “vizualizări”, am descoperit că “simţământizare” sau“sentimentizare” este termenul cel mai precis, de maximă acurateţe. Simpla capacitate de vizualizare nu este suficientă – trebuie, totodată, să simţi, în fiecare celulă a fiinţei tale, rezultatul pe care doreşti să îl creezi.

De exemplu: Să presupunem că vrei să materializezi un Jaguar decapotabil verde. Te-ai putea vizualiza la volanul acestei maşini şi ai putea petrece zile în şir, săptămâni la rând sau chiar luni întregi, tot imaginându-te aşezat în acest Jaguar decapotabil verde; şi totuşi, dacă nu crezi cu adevărat că meriţi această maşină, simpla vizualizare nu va înfăptui materializarea. Trebuie să trăieşti senzaţiile aferente conducerii, cunoscând cu fiecare celulă a trupului că maşina ESTE DEJA A TA şi că o meriţi, cu desăvârşire. Din acest motiv, am denumit “simţământizări” procesele similare celui descris anterior.

La începutul carierei, nu cunoşteam întotdeauna, cu precizie, ceea ce îmi doream; însă ştiam, cu certitudine, ceea ce voi simţi, la îndeplinirea dorinţei inimii mele. De pildă, atunci când m-am mutat la Los Angeles, în 1984, trebuia să-mi materializez un serviciu. 

Fiind tânără şi complet novice în “Capitala Divertismentului” pe plan mondial [celebră referire la Los Angeles, într-un slogan publicitar, în special datorită prezenţei Hollywood-ului, dar şi abundenţei de atracţii – obiective turistice şi locuri de amuzament, în zonă N.Tr.] nu îmi era deloc clar ce fel de serviciu să caut; însă îmi era întru totul limpede că doream o slujbă creativă şi bine plătită, care să îmi aducă împlinire. Aşadar, de două ori pe zi, mă aşezam confortabil, îmi închideam ochii şi îmi închipuiam, cu fiecare porţiune a trupului, cum va fi şi ce voi trăi, atunci când voi avea o slujbă amuzantă, creativă, ce îmi va pune în valoare abilităţile şi mă va stimula, provoca să învăţ lucruri noi. 
În decurs de zece zile, mi-am găsit serviciul perfect. Am recurs, de asemenea, la această tehnică, pentru a-mi materializa o locuinţă şi m-am trezit nu numai cu un apartament spaţios, dar şi cu o colegă de cameră care insista să facă toate treburile gospodăreşti (atât curăţenia, cât şi gătitul)!

Poţi recurge la simţământizări în orice sferă a vieţii tale, inclusiv manifestarea unui suflet pereche. Înainte de a-l întâlni pe Brian, aveam o simţământizare ritualică: În fiecare zi, la asfinţit, aprindeam câteva lumânări, redam CD-ul meu preferat cu cântece Gregoriene şi mă aşezam în fotoliul meu confortabil. Cu ochii închişi, evocam fericirea, împlinirea pe care mi le vor dărui prezenţa sufletului meu pereche; trăiam aceste minunate simţăminte, cu fiecare porţiune a trupului, ŞTIIND că el este pe calea spre mine, în imediată apropiere (în anumite zile, gândul că era ÎN EXTREMĂ ÎNTÂRZIERE îmi umbrea aşteptarea şi sufletul; însă, mă desprindeam de aceste gânduri şi reveneam la starea de graţie, a certitudinii cu privire la iminenta lui sosire).
Simţământizările aduc beneficiul suplimentar de a fi extrem de relaxante şi, implicit, binefăcătoare pentru sănătate!

Pentru a profita la maximum de avantajele simţământizării, eu ţi-aş sugera:
• În acest scop, întinde-te pe pat sau aşază-te într-un fotoliu, într-o încăpere unde nu vei fi deranjat de alţi oameni, sau distras de aparate electronice!
• Lăsă în jos transperantele, aprinde o lumânare iar, dacă zgomotele din exterior te distrag, recurge la căşti sau dopuri pentru urechi!
• Poţi proceda astfel o dată pe zi sau o dată pe săptămână – depinde numai de tine!

“Un suflet pereche este o fiinţă la care ne simţim profund conectaţi, ca şi cum comunicarea şi comuniunea dintre noi nu ar fi roadele eforturilor voite; ci, mai degrabă, un dar, o revărsare de graţie divină. Acest fel de relaţie este atât de importantă pentru suflet, încât se afirmă, adesea, că nu există nimic mai de preţ, în viaţă.” – Thomas Moore
Această simţământizare are menirea de a elibera fostele iubiri şi sisteme de credinţă.

Prima parte a Simţământizării
Aceasta este o vizualizare ce constă din două părţi – pentru prima parte, stai în picioare, lângă un fotoliu (în care te vei cuibări, curând)! Stai cu picioarele uşor depărtate, de la nivelul şoldurilor şi închide-ţi ochii! Încleştează-ţi pumnii, încordează-ţi umerii şi respiră superficial! În această poziţie, vreau să îţi acorzi câteva momente, pentru a rememora cele mai nefericite întâlniri sau relaţii romantice … oamenii care nu au fost deloc amabili şi iubitori … cei pe care ai dori să-i uiţi … cei care te-au rănit adânc. Acum, imaginează-ţi-i stând în faţa ta … dă-ţi voie să simţi durerea pe care ţi-au provocat-o, în trecut … Acordă-ţi câteva clipe, pentru a te întreba ce părere ai avut tu însuţi/ însăţi, despre tine, de ai tolerat un asemenea comportament. Ai crezut, oare, că nu meriţi mai mult? Sau că nu ai dreptul să ceri mai mult? Ori, poate, că nu eşti demn/ă de dragoste?

Inspiră adânc şi întreabă-te: “În clipa de faţă, sunt, oare, dispus/ă să renunţ la toate aceste credinţe?” Fii atent/ă la răspuns şi, dacă eşti pregătit/ă să te desprinzi de ele, închipuie-ţi toate acele simţăminte dureroase, false credinţe şi limitări de odinioară adunându-se, strângându-se, ca într-un conglomerat; apoi proiectează-le asupra tuturor fostelor tale iubiri, ce stau în faţa ta! Imaginează-ţi că răstorni toate acele simţăminte dureroase, din vremuri apuse, asupra fostelor tale iubiri! Acordă-ţi câteva momente, pentru a observa ceea ce simţi!

Acum, vreau să-ţi imaginezi că ai un atomizor, aidoma celor cu vopsea, ori cu soluţie de lustruit pentru mobilă – în mână. Vizualizează-te îndreptându-l către toate fostele tale iubiri şi declanşându-l – pulverizându-i conţinutul! Pe când procedezi astfel, închipuie-ţi că toţi acei oameni şi toate acele amintiri dureroase sunt lipiţi laolaltă şi cufundaţi, totodată, într-un balon mare din latex! Ei bine, acum sunt separaţi de tine, îndepărtaţi din fiinţa şi existenţa ta. Inspiră adânc şi savurează-ţi libertatea!

Acum, imaginează-ţi că ţii în mâna stângă un ac mare şi ascuţit! Probabil că un zâmbet îţi brăzdează chipul, închipuindu-ţi ceea ce îţi voi cere să faci. Exact! Când eşti pregătit, ia acul, străpunge balonul din latex şi urmăreşte-l explodând şi risipindu-se în neant! Toţi aceşti oameni vor fi dispărut din conştiinţa ta … şi, odată cu ei, toate experienţele şi trăirile dureroase din trecut.

A doua parte a Simţământizării
ACUM, aşază-te şi instalează-te confortabil în fotoliu!
Închide-ţi ochii şi respiră firesc, în voie! Trăieşte senzaţiile aferente despovărării, uşurării – ale libertăţii de a nu mai purta povara trecutului! Savurează-ţi libertatea, intuieşte noile posibilităţi, bucură-te de eliberare!
Apoi, constată ce emoţii te cuprind şi ce gânduri ţi se conturează în minte, atunci când îţi adresez următoarele întrebări: Ce părere ar trebui să ai despre tine însuţi, pentru a-ţi atrage, magnetiza sufletul pereche, în viaţă?
Ar trebui, cumva, să crezi şi chiar să ştii, cu certitudine, că eşti adorabil/ă şi demn/ă de dragoste?
De asemenea, că eşti întru totul merituos? Şi cu desăvârşire magnific?
Fii convins şi cunoaşte cu certitudine, în străfundul inimii tale, că “Acela / Aceea” “Pus Deoparte” există, în realitate! Poţi, oare, în această clipă, nutri convingerea că ALESUL/ALEASA se află PE DRUM, PE CALEA SPRE TINE şi poţi, totodată, creşte în această cunoaştere? … Profită de acest răgaz, pentru a medita asupra a tot ceea ce poţi oferi – asupra preaplinului tău de daruri şi înzestrări; şi, în cazul în care ai uitat în ce constă, aş dori să-ţi amintesc iubirea pe care o dăruieşti şi o împărtăşeşti, bunătatea şi căldura sufletească pe care le radiezi, ca să nu mai vorbim despre toate celelalte minunate însuşiri.
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
Ai venit pe lume, pentru a te bucura de Dragoste, preţuire şi adoraţie …
PROIECT: Harta comorii
O hartă a comorii este un memento vizual al existenţei pe care ţi-o creezi. Am constatat că o hartă a comorii reprezintă o modalitate de mare putere, pentru a dobândi claritate asupra chemării, dorinţelor inimii tale; de asemenea, reprezintă un instrument de materializare.good-morning-image-hq-hd-wallpapers-lovershugs.com-99999839
Îţi poţi realiza harta comorii, fie concentrată exclusiv asupra atragerii sufletului tău pereche, fie divizată în patru sfere ale vieţii:
• Dragoste şi relaţii sentimentale
• Sănătate şi stare de bine
• Carieră şi situaţie financiară
• Viaţă spirituală şi emoţională
Iată cum poţi crea (confecţiona) o hartă a comorii. Îţi sunt necesare:
• un panou de afişaj (din carton, lemn, spumă etc.)
• un teanc de reviste care îţi reflectă pasiunile şi gusturile
• lipici, foarfece
• câteva ore de concentrare asupra proiectului

Răsfoieşte diverse reviste şi decupează toate fotografiile şi cuvintele care te captivează! Vei alege, cu siguranţă, cel puţin o fotografie, sau orice formă de reprezentare vizuală a unui cuplu îndrăgostit – ea poate consta doar din două persoane care se plimbă pe malul mării, ţinându-se de mână. La alegerea acestor imagini, vei urmări să evoci simţământul, nu să întruchipezi modelul din fotografie; prin urmare, caută imagini sugestive, care ilustrează “simţământul”, mai degrabă decât un anume chip! Imagini elocvente, ce redau dragostea, romantismul, angajamentul şi bucuria … În cazul în care dorinţa inimii tale este găsirea şi căsătoria cu sufletul tău pereche, nu ezita să adaugi inele de logodnă, verighete, un tort de nuntă şi aşa mai departe. Asigură-te că ai inclus propria ta fotografie, într-o aură fericită; şi încadrează imaginea cu acele cuvinte care corespund  propriilor însuşiri (adorabile), pe care le-ai enumerat anterior, dimpreună cu câteva sau toate aceste afirmaţii:
Sunt iubit/ă, venerat/ă, preţuit/ă şi adorat/ă de partenerul meu perfect / partenera mea desăvârşită.

Această hartă a comorii îţi este destinată exclusiv ţie. În ceea ce mă priveşte, prefer să îmi pregătesc propria hartă a comorii, aidoma unui altar, împodobit cu lumânări, flori proaspete şi icoane – imagini spirituale, în scop de binecuvântare şi revărsare de har. Ţi-aş sugera să o păstrezi într-un loc în care să o poţi contempla zilnic, dar să o strecori sub pat sau în debara, atunci când primeşti musafiri. Nu ai nicidecum nevoie de părerea sau energia altora, proiectate asupra visurilor, proiectelor şi angajamentelor tale. 

Colţul din stânga jos al Hărţii mele a Comorii cuprinde o fotografie a unui dormitor, cu vedere la ocean. Atunci când am confecţionat această hartă a comorii, tocmai aflasem că ne vom muta, într-un interval de nouă luni. La vremea respectivă, nu ştiam unde ne vom muta; însă, remarcasem această imagine într-o revistă şi mi s-a părut extrem de atrăgătoare. Când a venit vremea prospectării pieţei imobiliare, în vederea găsirii locuinţei, prima casă pe care am vizitat-o cuprindea un dormitor cu aceeaşi privelişte, acelaşi covor, acelaşi tip de lemn, în jurul ferestrelor. Corespundea întru totul intenţiilor şi dorinţelor mele. Iată puterea inerentă Hărţii Comorii!

Rugăciune – Dumnezeule şi Tot Ceea Ce Este, în această clipă îmi exprim recunoştinţa pentru tămăduirea inimii mele de ORICE m-ar împiedica să-mi manifest sufletul pereche şi ar împiedica apariţia sufletului meu pereche. În chiar această clipă îmi amintesc că partenerul meu potrivit, perfect, se îndreaptă către mine, întrucât ne atragem, ne magnetizăm; şi singura mea sarcină este să-mi păstrez conştienţa şi cunoaşterea deplină că inimile noastre s-au alăturat, pe când “savurez clipele de aşteptare.”
happiness_0
 Pasaje  extrase din cursul online “Manifestă-ţi Sufletul Pereche!

Sursa articol : https://astrodeva.wordpress.com/2015/02/25/materializeaza-ti-sufletul-pereche/